free download 78 travel guides written by experts

Linde Gaz – de 20 de ani de inovație în România

Linde Gaz, cea mai mare companie de gaze industriale din țară și lider pe piața mondială de gaze industriale, aniversează 20 de ani de inovație și investiții în România. Cu peste 315 milioane de euro investiți începând cu anul 1996, compania are acum o echipă de aproape 500 de specialiști implicată în diferite sectoare, precum fabricarea produselor chimice, sticlă, energie, produse alimentare, farmaceutice și medicale, petrochimice și de rafinare, hidrogen, oțel și metal. În 2015, Linde Gaz România a înregistrat o cifră de afaceri record de 531,600,000 lei (circa 118 de milioane de euro).

„La momentul venirii sale în România, Linde, lider tehnologic pe piaţa gazelor industriale, a adus aici produse și tehnologii cu totul noi pentru acel moment. De altfel, inovația este una dintre constantele celor 20 de ani de prezență aici şi asta ne permite să privim la fel de curajos spre viitor”, arată Ciprian Islai, General Manager, Linde România. Acesta adaugă: „Gazele Linde cum ar fi hidrogenul, dioxidul de carbon și oxigenul ne fac viaţa mai bună în fiecare zi – sprijinind tehnologiile care ne mențin mobili și conectați, calitatea alimentelor și a sănătății îmbunătățindu-se. Noi jucăm un rol esențial în cadrul unui produs,  de la cercetare și proiectare, testare și analiză la producție și livrare. Gazele industriale sunt componente esențiale în activitățile cheie de sudare și de refrigerare, congelarea produselor alimentare, inertizare, analiză și testare. Rețeaua noastră de distribuţie acoperă toate regiunile geografice ceea ce ne permite să garantăm livrări rapide și de încredere. Cu mai mult de 10.000 clienţi în toată România, suntem mândri de faptul că activitățile noastre, de aici, au un impact major asupra tot ceea ce ne înconjoară.

Tehnologiile Linde Gaz: Performanţă accesibilă
Numitorul comun al tuturor proiectelor Linde Gaz este orientarea către clienţi și dezvoltarea continuă de tehnologii noi, menite să eficientizeze și să optimizeze procesele de producție ale acestora. Linde oferă soluții personalizate companiilor cu un necesar ridicat de gaz, constând în unități de producție construite la locația clientului. Nu sunt uitaţi însă clienţii din polul opus şi anume cei care au nevoie în primul rând de mobilitate, un volum mai mic de gaz care să poată fi transportat cu uşurinţă la diverse puncte de lucru. Pentru acești clienți am dezvoltat GENIE® – o gamă avansată de butelii uşoare, dar de capacitate mare, ce acoperă nevoile de portabilitate ale clienţilor mobili sau ocazionali din diverse industrii şi sunt facil de utilizat datorită ecranului digital încorporat, inelelor de identificare a gazului şi mânerelor pentru prindere.

Experienţa utilizării produselor Linde trebuie să fie definită de uşurinţă şi siguranţă. Astfel au fost dezvoltate robinetele EVOS ─ o inovație în alimentarea cu gaze, cu un design unic și uşor de manipulat, un alt exemplu de performanţă în domeniul tehnologic.

Obiectivul de a pune la dispoziția clienților cele mai eficiente soluții a generat o evoluție constantă a Linde în România, de la creșterea densității centrelor de distribuție, până la metode de lucru adaptate noilor nevoi ale pieței. Clienţii pot găsi şi comanda produsele dorite, extrem de simplu, fie prin intermediul magazinului online, fie direct din aplicaţia Linde. Pe lângă informaţii extinse despre produsele Linde disponibile la nivel local, aplicaţia permite utilizatorilor să găsească cel mai apropiat centru; să aleagă produsele; să convertească diferite unităţi de măsură gaz, precum şi să contacteze compania pentru mai multe detalii.

Înfiinţarea Centrului de Servicii Clienți şi a echipei SAP din Timişoara care deservesc nu doar România, ci şi alte ţări din Europa, subliniază angajamentul Linde de a dezvolta operaţiunile la nivel local. Centrul de servicii clienți din Timișoara oferă consiliere și  asistență pentru clienţi telefonic și online, oferă informații despre prețuri și stocuri, și chiar și servicii de call-center pentru anumite urgențe medicale.

Linde Gaz este activă într-o serie de proiecte de responsabilitate socială, susținând în principal inițiative din domeniul sănătății. Astfel, prin colaborarea cu fundaţia “Inima Copiilor”, Linde Gaz a contribuit la renovarea şi echiparea secţiilor de cardiologie si neurologie din cadrul spitalului Marie Curie.

Zona de mediu este, de asemenea, prioritară, din acest segment făcând parte şi cel mai amplu proiect Linde  – Respiră Adânc, un demers de educare și de conștientizare publică a importanței calității aerului, derulat în parteneriat cu Asociaţia Green Revolution ─ dar şi un proiect de cercetare a calităţii şi nivelelor de poluare ale apei, dezvoltat împreună cu Universitatea din Timişoara.

Despre Linde Gaz
Lider pe piaţa gazelor industriale la nivel naţional, Linde Gaz România face parte din Grupul german Linde, unul din liderii globali în furnizarea de gaze industriale și de inginerie din lume. Cu venituri de 17.944 miliarde euro în anul financiar 2015, grupul Linde are aproximativ 65,000 de angajați, în peste 100 de țări. Strategia Grupului Linde este orientată către evoluția profitabilă pe termen lung și se concentrează pe dezvoltarea activității internaționale, prin produse și servicii inovatoare. Una dintre valorile importante ale companiei este responsabilitatea față de acționari, parteneri de afaceri, angajați, societate și mediul înconjurător în fiecare dintre diviziile, regiunile și locațiile unde activează, oriunde pe glob.  Compania este dedicată tehnologiilor și produselor care reunesc obiectivele de a crea valoare pentru clienți și de dezvoltare sustenabilă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *