free download 78 travel guides written by experts

Lindab sustine “Saptamana Studentului la Constructii”

● Peste 1500 de studenti implicati
● ”Cel mai complex program initiat de o Universitate Tehnica din Romania”

Lindab Romania este partenerul Asociatiei Studentilor la Constructii din Bucuresti (A.S.C.B.) in cadrul proiectului “Saptamana Studentului la Constructii”, care are loc in perioada 4-11 aprilie 2012. Scopul principal este educatia in directie practica, asigurandu-se astfel accesul studentilor in zone cu aplicabilitate concreta, cum ar fi fabrici, santiere si traininguri de utilizare a programelor destinate inginerilor constructori, dar si activitati sportive si culturale.

Astfel, vineri, pe 6 aprilie, echipa Lindab asteapta studentii interesati sa ii viziteze unitatea de productie din Stefanestii de Jos-Ilfov. Vizita in fabrica va fi continuata de discutii si prezentari profesionale bazate pe interactiune. La sfarsitul proiectului, pe 11 aprilie, echipa de fotbal Lindab Romania i-a provocat pe “juniori” la o confruntare fotbalistica, de relaxare.

“Salutam initiativa studentilor de a se organiza intr-un astfel de proiect, care urmareste transpunerea cunostintelor tehnice in practica. Suntem incantati sa le fim alaturi si sa le impartasim din experienta noastra profesionala. Ne-am organizat intern astfel incat studentii sa aiba parte de o experienta completa – informatii tehnice, acces in fabrica, discutii cu profesionisti in domeniu, dar si relaxare. Colegii din echipa de fotbal Lindab Romania sunt incantati sa-i provoace la duel pe “juniori” si sa le testeze abilitatile sportive, dar si spiritul de echipa, puterea de concentrare, rezistenta la presiune si nivelul de energie. Va fi o confruntare pe cinste!”, a declarat Camelia Dinica, Manager PR & Comunicare Lindab Romania.

Ideea proiectului “Saptamana Studentului la Constructii” a plecat de la identificarea de catre A.S.C.B., in urma unui sondaj realizat in 2011, a celor mai mari probleme in pregatirea profesionala a actualilor studenti, viitori ingineri – lipsa orelor de pregatire practica. Conform estimarilor organizatorilor, peste 1.500 de studenti vor fi implicati in activitatile acestui proiect, ceea ce inseamna ca va fi probabil cel mai mare si mai complex proiect de acest gen derulat intr-o Universitate cu profil tehnic din Romania.

Studentii interesati se pot inscrie in program accesand www.ascb.ro.

Bucuresti, 05.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *