Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Lindab sustine activitatile de constructie alte Habitat for Humanity din Ploiesti si Comanesti

Pentru al treilea an consecutiv, Lindab România susţine activităţile de construcţie desfăşurate de asociaţia non-profit Habitat for Humanity România. Materialele donate au contribuit la realizarea a trei acoperişuri pentru locuinţele cvadruplex de la Ploieşti, judeţul Prahova, precum şi pentru o locuinţă cvadruplex de la Comăneşti, judeţul Bacău.

„Fiecare om are dreptul la o locuinţă decentă şi sănătoasă. A avea un acoperiş deasupra capului nu ar trebui să fie un vis, ci o cerinţă minimală pentru a duce o viaţă normală. De-a lungul timpului, am arătat că purtăm o grijă reală pentru mediu, dorim să ne implicăm cât mai mult în comunitate şi să oferim respectul cuvenit celor din jurul nostru. Implicarea noastră în ridicarea celor 8 case pentru sinistraţii din Dorohoi, puternic afectaţi de inundaţiile din iulie 2010, cât şi în proiectul Big Builg pentru ajutoarea comunităţii prahovene din Bălteşti sunt exemple prin care dorim să reclădim speranţa oamenilor aflaţi în situaţii dificile.

Trebuie să demonstrăm că, în cele mai nefericite momente, fiecare mână de ajutor contează. Împreună putem construi speranţe, case şi zâmbete sincere ale unor oameni greu încercaţi de viaţă”, spune Camelia Dinică, Manager PR&Comunicare Lindab România.

Cele douăsprezece familii de la Ploieşti se vor muta în noile case în prima parte a anului 2013, iar familiile din Comăneşti deja s-au mutat la sfârşitul acestei luni.

„Peste 60 de beneficiari ai programelor Habitat for Humanity se vor bucura de acoperişurile de înaltă calitate oferite de Lindab România. Continuarea colaborării dintre organizaţiile noastre reprezintă certitudinea că sistemele de acoperiş Lindab şi-au găsit definitiv locul în programele sociale Habitat. Mai mult decât un simplu acoperiş: Lindab ne ajută să schimăm radical în bine vieţile beneficiarilor noştri, familii vulnerabile economic şi social, iar pentru această realizare le suntem foarte recunoscători”, declară Gabriela Grigori, Director Dezvoltare Resurse şi Comunicare Habitat for Humanity România.

Bucuresti, 28.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *