free download 78 travel guides written by experts

Lindab Romania: Si casele poarta martisor in aceasta primavara

·    -25% la sistemele rezidenţiale Nordic 400 şi jgheaburi şi burlane, în culorile alb şi roşu

Lindab România întâmpină primăvara cu o promoţie specială de Mărţişor. În perioada 1 – 15 martie 2010, clienţii pot beneficia de o reducere de 25% la sistemele de acoperiş din ţiglă metalică Nordic 400 pe culoarea roşu închis, în combinaţie cu sistemele de jgheaburi şi burlane pe oricare dintre culorile roşu închis sau alb. În plus, fiecare sistem complet de acoperiş comandat în promoţie vine însoţit de un cadou de Mărţişor: un sistem de ventilaţie pentru şarpantă şi coloane de aerisire VENT N pe culoarea roşu închis. Campania este susţinută de toţi partenerii naţionali Lindab.

„Ştim că designul este important pentru clienţii noştri şi că inspiraţia vine din lucrurile plăcute şi vesele din viaţa fiecăruia. După un an plin de îndoieli şi o iarnă grea, a venit vremea proiectelor care aduc bucurie. Tradiţiile de mărţişor sunt optimiste, marchează un anotimp al iniţiativelor, al deciziilor care ne entuziasmează. De aceea, îi încurajăm pe cei care construiesc în această primăvară să aleagă această combinaţie de culori clasică, luminoasă şi proaspătă”, a declarat Graţiela Dolea, Consultant Vanzari Rezidentiale, Divizia Profile, Lindab România.

Promoţiile Lindab din luna martie vor beneficia de campanii dedicate de comunicare la punctele de vânzare ale partenerilor Lindab şi în mediul online.

Promoţiile sunt valabile numai prin reţeaua de parteneri naţionali Lindab.

Bucuresti, 26.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *