free download 78 travel guides written by experts

Lindab Romania recomanda acoperisul cu aspect natural, pentru un aspect primavaratic tot timpul anul

· Reducere de 25% la un sistem complet de ţiglă metalică cu granule minerale Lindab Roca + jgheaburi şi burlane

Lindab România propune un aspect natural, tradiţional pentru învelitorile montate în această primăvară – în perioada 1-31 martie 2010, clienţii vor beneficia de o reducere de 25% la ţigla metalică cu acoperire granulată Lindab Roca, variantele Rustica şi Serena, pe culorile roşu garnet şi maro teak. Învelitoarea este completată de sistemul de jgheaburi şi burlane în culorile alb şi roşu închis, cu o reducere de preţ similară. Campania este susţinută de toţi partenerii naţionali Lindab.

„Lindab Roca este un produs care păstrează aspectul învelitorilor tradiţionale şi care poate aduce inspiraţie celor care construiesc în această perioadă. Această promoţie vine în întâmpinarea celor care apreciază aspectul natural al granulelor minerale, care îşi doresc un acoperiş diferit, cu aspect remarcabil. Clienţii pot alege Roca Rustica, similară ţiglei solzi, potrivită caselor cu aspect tradiţional, sau Roca Serena, variantă similară ţiglei profilate, un model potrivit pentru construcţii cu arhitectură modernă”, a declarat Graţiela Dolea, Consultant Vânzări Rezidenţiale, Divizia Profile, Lindab România.

Promoţiile Lindab din luna martie vor beneficia de campanii dedicate de comunicare la punctele de vânzare ale partenerilor Lindab şi în mediul online.

Despre Lindab Roca

Acest sistem complet de învelitori îmbină calităţile oţelului cu aspectul natural asigurat prin stratul final de granule minerale. Lindab Roca a fost dezvoltat de-a lungul a multor ani de cercetări, prin perfecţionarea formei ţiglelor şi a tehnologiilor de acoperire, pentru a obţine învelitori cu o comportare impecabilă la acţiunea factorilor de mediu (vânt, ploi sau zăpezi), păstrând în acelaşi timp aspectul învelitorilor tradiţionale. Lindab Roca îmbină rezistenţa mecanică superioară, elasticitatea şi supleţea oţelului cu durata sporită de viaţă dată de acoperirea cu Aluzinc, de 4 ori mai rezistent decât acoperirea galvanică.

Bucuresti, 02.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *