free download 78 travel guides written by experts

Lindab Romania demareaza campania “Lindab te sustine!”

Lindab România lansează astăzi o campanie de reduceri pentru gama de produse rezidenţiale, sub sloganul  “Lindab te susţine!”. Dezvoltată în colaborare cu agenţia de publicitate Brand Factory, campania va fi implementată în mediile online, radio, TV, print şi la punctele de vânzare ale partenerilor din reţeaua naţională de distribuţie Lindab.

Promoţia este valabilă în perioada 1 septembrie – 31 octombrie şi presupune acordarea unei reduceri de 20% la achiziţionarea sistemului de acoperiş din ţigle metalice Nordic (Lindab Topline), sistemului de jgheaburi şi burlane (Lindab Rainline), porţilor de garaj (Lindab Doorline) sau elementelor de siguranţă pentru acoperişuri (Lindab Protectline).

„Campania <Lindab te susţine!> se adresează tuturor celor implicaţi în construcţia sau renovarea unei case, care îşi doresc cea mai bună soluţie pentru un sistem complet de acoperiş. Altfel spus, ne dorim <să-i susţinem> atât pe cei care vor să profite de toamna caldă care se anunţă pentru a spori gradul de confort al căminului, cât şi pe cei ce vor să se mute cât mai curând într-o casă nouă”, a declarat Andrei Sulyok, Director General Lindab România.

Ţigla metalică Lindab Nordic (sub-brand al mărcii Lindab Topline) este un produs premium pentru acoperişuri cu aspect desăvârşit. Profilul înalt, de 60 mm, asigură rezistenţă sporită la încărcări de zăpadă şi vânt, iar gama coloristică bogată de 23 de culori oferă libertate deplină de alegere. Produsul este executat cu decupaj contur pentru o linie elegantă a streşinii şi suprapuneri invizibile.

Sistemul de jgheaburi şi burlane Lindab Rainline este disponibil în opt culori diferite, finisajele fiind deosebite şi atractive. Sistemul se distinge prin rezistenţă în timp la condiţiile meteorologice, protecţie anticorozivă foarte bună, flexibilitate, uşurinţa instalării şi îmbinare 100% etanşă. Lindab este lider mondial în fabricarea şi comercializarea sistemelor de jgheaburi şi burlane din oţel, Lindab Rainline fiind practic primul produs din portofoliu.

Disponibile într-o largă gamă tipodimensională, porţile de garaj Lindab Doorline sunt etanşe, sigure şi de calitate superioară. Sistemele de rulare sunt robuste şi au o funcţionare silenţioasă, iar panourile tip sandwich oferă un grad sporit de termoizolare, nu absorb umezeala, rezistă bine la intemperii şi necesită minimul de îngrijire. La acestea se adaugă şi sistemul de prevenire a prinderii degetelor între panouri – "Finger Protection", patentat de Lindab. Toate acestea cresc gradul de confort şi securitate a spaţiului de locuit, eficientizează consumul de energie şi completează plăcut ansamblul arhitectural al casei.

Lindab Protectline include elemente specifice de racordare a sistemelor de protecţie la orice tip de acoperiş, de la tablă fălţuită, tablă cutată sau ţigle metalice, până la ţigle de argilă sau beton, şindrilă bituminoasă, ardezie etc. Lindab Protectline este un sistem complet care cuprinde parazăpezi, tije de asigurare, pasarele, scări de perete şi acoperiş şi balustrade, şi care respectă normele în vigoare. La cerere, sistemul poate fi livrat în culorile sistemului de jgheaburi şi burlane Lindab Rainline.

Bucuresti, 01.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *