PR Summit 2021

Lindab Romania: “Declaram ROSU culoarea lunii februarie!”

Lindab Romania, liderul national al sistemelor de invelitori, lanseaza campania promotionala “Culoarea lunii”, prin care va propune periodic preturi speciale la achizitia produselor Lindab de o anumita culoare sau combinatie de culori. In luna februarie, culoarea propusa este ROSU 758, iar reducerea acordata la achizitia unui sistem complet de acoperis Lindab de aceasta culoare este de 30%.

“De ce ROSU? Pentru ca, de-a lungul anilor, am constatat ca aceasta este una dintre cele culorile preferate ale romanilor, atunci cand vine vorba despre alegerea sistemului de acoperis. Ne-am gandit deci sa inauguram campania printr-o culoare atractiva si pe placul tuturor. Pana la urma, culoarea ROSU se adreseaza personalitatilor puternice, simbolizand forta, vitalitate, onoare si vointa de a obtine rezultate. Pentru lunile viitoare va pregatim  insa cateva surprize coloristice”, a declarat Andrei Sulyok, Director General Lindab Romania.

Campania “Culoarea lunii februarie de la Lindab” este valabila in perioada 3-28 februarie si se adreseaza tuturor celor interesati de achizitionarea unui sistem complet de acoperis, adica: tigla metalica Lindab Nordic 400 in varianta PE 25mm, elemente de tinichigerie, accesorii si sistem de jgheaburi si burlane, in culoarea ROSU 758. Campania este sustinuta de toti partenerii nationali Lindab.

“Abordam anul 2009 cu o strategie complexa de campanii pentru sistemele Lindab. Vrem sa intensificam facilitarea accesului clientilor nostri la calitatea recunoscuta a produselor si serviciilor Lindab. Credem ca nu isi mai au locul improvizatiile de acoperis si materialele de provenienta indoielnica, de aceea vrem sa impulsionam oamenii sa aleaga calitatea inainte de toate”, a completat Sulyok. “Nu in ultimul rand, vreau sa le multumesc personal tuturor partenerilor nostri, care au sustinut de-a lungul timpului intrutotul initiativele noastre. Impreuna ne vom surprinde clientii cu multe oferte interesante in 2009!”.

Bucuresti, 06.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *