free download 78 travel guides written by experts

Lindab relocheaza si dezvolta Centrul one-stop-shop pentru produse de ventilatie din Floresti, Cluj

· Noul Lindab Ventilation Center devine şi centru de training regional

Centrul pentru produse de ventilaţie Lindab din Cluj a fost relocat în complexul logistic Coratim II, comuna Floreşti, Cluj. În plus, centrul beneficiază şi de iniţiative de dezvoltare, dedicate nevoilor actuale ale firmelor de instalaţii în ventilaţii: profesioniştii din domeniu au la dispoziţie pentru testare o nouă gamă de instrumente în montaj, gama de produse a fost îmbogăţită cu peste 100 de articole, iar specialistii sunt aşteptaţi la sesiuni de training în cadrul Lindab Academy Cluj. Lansat în 2007, Lindab Ventilation Center-Cluj este unul dintre cele două centre de vânzare şi distribuţie dedicate produselor necesare unui sistem complet de ventilaţii din România, prin care compania dezvoltă conceptul "one-stop-shop" – clientul vine, alege şi cumpără pe loc.

”Cea mai mare noutate cu care ne întâmpinăm clienţii în noua locaţie este noua gamă de instrumente inteligente de montaj, dezvoltate special de Lindab pentru instalatorii sistemelor de ventilaţie, pentru a veni în ajutorul acestora în fiecare moment din timpul instalării tubulaturilor. Până la sfârşitul acestui an, toţi instalatorii sunt invitaţi să testeze gratuit produsele SMART TOOLS: platformele ergonomice de tăiere a tubulaturilor de ventilaţie SR Cutter şi SR Roller şi instrumentele de manipulat tubulaturile de diametre mari, care reduc sarcina de lucru cu 15% şi protejează sănătatea instalatorilor”, a declarat András Mikó, Business Unit Manager – Lindab, Divizia Ventilaţii.

În plus, gama de produse Lindab Ventilation Center a fost îmbogăţită cu peste 100 de articole, astfel încât orice client să găsească şi să poată echipa complet cu sistem de ventilaţie un restaurant, o pizzerie, un magazin, o sală de fitness, o clinică medicală, o casă, un sediu de firmă şi orice alt obiectiv de mărime medie sau mică.

Pe lângă tubulaturi şi fitinguri circulare de ventilaţie, în centrul Lindab clienţii vor găsi multe alte produse complementare: ventilatoare centrifugale in-line şi de uz casnic, valve de aer, uşi de vizitare, produse de susţinere a tubulaturilor, tubulatură flexibilă şi izolaţie, scule pentru montaj, instrumente de măsurare şi testare a sistemului de ventilatie şi a calităţii aerului, mastic, bandă izolatoare etc.

Totodată, noul Lindab Ventilation Center are acum logistica necesară pentru a deveni un centru de training regional pentru Divizia Ventilaţii, în care se vor derula programe de învăţare şi testare a diverselor sisteme de ventilaţie pentru instalatorii şi proiectanţii specialişti HVAC din regiunea nord-vest a ţării. Doritorii sunt deja invitaţi să participe la programele Lindab Academy care vor avea loc în Cluj, înscriindu-se pe www.lindab.ro.

Conceptul de bricolaj pentru ventilaţii a fost dezvoltat cu precădere în ţările nordice, dar de-a lungul timpului a luat amploare la nivelul Grupului Lindab, astfel că Lindab deţine astăzi peste 110 astfel de centre one-stop-shop în toată Europa. În Europa Centrală şi de Est, Lindab Ventilation Center din Cluj şi cel din Constanţa sunt singurele centre one-stop-shop dedicate produselor de ventilaţie.

Despre Lindab Ventilaţii

Lindab este lider mondial in producţia şi comercializarea sistemelor circulare de ventilaţie. În Europa există o reţea consolidată de distribuţie prin sistemele de magazine one-stop-shop, reţea din care face parte şi Lindab Ventilation Center din Floreşti-Cluj.

În 2011, Lindab a cumpărat reţeaua de magazine Elia Sarla din Franţa, care are o prezenţă puternică pe piaţa din sudul ţării şi reţeaua belgiană Airflux. De la achiziţia din mai 2011 a distribuitorului belgian de produse de ventilaţie Airflux, Lindab a dezvoltat un concept self-service-concept, complementar clasicei reţele de one-stop-shop, numit Flexi Shop.

Flexi Shop este un concept inovativ, deschis 24/7, unde toate operaţiunile logistice de ridicare şi scanare a produselor se fac chiar de către clienţi, în centru neexistând nici un angajat.

În acest an, Lindab a deschis două noi one-stop-shop-uri: în Bordeax, Franţa şi Visby, Suedia.

Pentru mai multe informaţii despre Lindab, accesaţi www.lindab.ro.

Bucuresti, 21.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *