free download 78 travel guides written by experts

Lindab isi relanseaza site-ul: www.lindab.ro devine mai atractiv si mai usor de utilizat

Lindab Romania a relansat www.lindab.ro intr-o noua forma, mai usor de utilizat, reinventat cu scopul de a veni in ajutorul tuturor celor interesati de calitatea Lindab. Site-ul pune accent pe facilitarea accesului fiecarui tip de utilizator la informatiile utile si include toate cele trei divizii Lindab sub aceeasi umbrela, initiativa ce evidentiaza forta si unitatea brandului. Alte noutati sunt functia de cautare in timp real si dosarul bogat de referinte detaliate pentru fiecare tip de produs. Structura actuala a platformei urmeaza initiativa Lindab Group la nivel global, insa a beneficiat de libertate de implementare la nivel local.

„Noul site este in completa armonie cu identitatea Lindab – aproape de clienti, usor de utilizat, la indemana tuturor celor care isi doresc constructii de calitate, indiferent ca vorbim despre un beneficiar care cauta un sistem de jgheaburi si burlane sau despre o companie care doreste o constructie de sute de metri patrati. Fiecare client isi va gasi pe noul site toate informatiile de care are nevoie: detalii despre produse, referinte relevante si extinse pentru orice proiect sau acces usor la cel mai apropiat partener. Am investit toate resursele creative in a face site-ul cat mai util si pentru a intrece asteptarile clientilor, astfel incat sa le facilitam accesul la solutiile Lindab si sa-i sustinem in demararea sau continuarea proiectelor lor”, a declarat Camelia Dinica, Manager PR&Comunicare.

Platforma aduce noutati importante. In primul rand, clientului i se da posibilitatea de a opta pentru una dintre cele doua sectiuni distincte Specialisti/Beneficiari, astfel incat sa acceseze mai usor informatiile utile. Mai mult decat atat, functia de cautare in site genereaza rezultate in timp real, chiar in timpul tastarii, pe diverse categorii: rezultate din descrieri tehnice, din referinte, din documente si altele. Produsele sunt prezentate intr-o maniera clara, atat prin imagini cat si prin informatia tehnica, iar un accent deosebit a fost pus pe referinte de calitate, prezentate detaliat. De asemenea, informatiile referitoare la contactarea partenerilor Lindab dar si la Directorii de Zona Lindab sunt in permanenta la indemana prin functiile „Gaseste un partener” si „Contact” de pe fiecare pagina de produs.

Bucuresti, 20.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *