free download 78 travel guides written by experts

Lindab investeste peste 150.000 EUR intr-un program de formare pentru parteneri

· 260 de participanti vor beneficia de cursurile Academiei Lindab

La inceputul lunii februarie 2011 a avut loc primul curs din cadrul Academiei Lindab, un proiect complex de instruire profesionala, dedicat partenerilor Lindab. Compania a investit peste 150.000 EUR in acest program. Acesta va include cursuri de montaj, prezentari de produse si traininguri de vanzari rezidentiale si industriale. In plus, Lindab va pune la dispozitie un curs specializat dedicat agentilor de vanzari, desfasurat sub instruirea unui trainer extern. In total, 260 de participanti vor beneficia de cursurile Academiei Lindab in perioada februarie-aprilie 2011.

“Intensificarea eforturilor dedicate dezvoltarii profesionale a partenerilor nostri este o parte importanta a strategiei Lindab pe 2011. In acest sens, prima reusita importanta pe acest an este infiintarea Academiei Lindab, un program amplu de formare dedicat montatorilor si partenerilor Lindab, un pas inainte fata de programele din anii trecuti, prin numarul sporit al participantilor, prin specializarea si structurarea eficienta a cursurilor. Scopul acestui program este acela de a ne mentine partenerii la un nivel ridicat de profesionalism, la curent cu ultimele tendinte, pentru a ne aduce tuturor rezultate mai bune in contextul concurentei acerbe din piata”, a declarat Andrei Sulyok, Director General Lindab Romania.

Cursurile Academiei Lindab se vor desfasura la sediul Lindab de la Stefanestii de Jos. Fiecare participant va primi o diploma de atestare a specializarii, iar cheltuielile vor fi 100% acoperite de Lindab.

Bucuresti, 08.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *