free download 78 travel guides written by experts

Lindab dubleaza perioada de garantie pentru produsele premium

Lindab Romania va oferi perioade de garantie diferentiate pentru produsele sale. Sistemele de acoperis si jgheaburi si burlane cu acoperire premium vor avea garantii extinse de la 15 la 30 de ani. Celelalte produse vor beneficia in continuare de garantii pe diferite perioade de timp, in functie de caracteristicile tehnice ale fiecarui produs.

„Prezenta de peste 50 de ani pe piata internationala si 16 ani in Romania ne permit sa venim din nou in intampinarea clientilor Lindab, prin crestera perioadei de garantie. Evolutia proceselor tehnologice, implicarea continua in domeniul cercetarii si preocuparea pentru imbunatatirea calitatii produselor ne ajuta sa oferim clientilor nostri produse din ce in ce mai performante”, a declarat Ioan Farcas, Director Marketing, Divizia Profile, Lindab Romania.

Garantia acordata de Lindab acopera riscul aparitiei coroziunii datorate defectelor de materie prima. Produsele premium: sistemele de jgheaburi si burlane HBPE Lindab Rainline, tabla plana pentru faltuit cu acoperire HBPE Lindab Artline si tigla metalica Nordic 400 cu acoperire HBPE Lindab Topline beneficiaza de garantie extinsa pe o perioada de 30 de ani de la data vanzarii. Pentru alte variante de protectie multistrat ale produselor mentionate mai sus, precum si pentru tabla cutata cu acoperire organica Lindab Coverline, profile formate la rece Lindab Construline, casete structurale LCS Lindab Coverline, casete de fatada LCF Lindab Coverline si elementele de siguranta pentru acoperisuri Lindab Protectline, garantia de 15 ani ramane in continuare valabila.

Bucuresti, 10.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *