free download 78 travel guides written by experts

Lindab, campionii acoperisurilor, inscriu din nou

· 20% reducere la tigla metalica Nordic 400, tigla metalica cu granule minerale Lindab Roca si sistemele de jgheaburi si burlane, in orice culori

Intre 5 aprilie si 15 mai 2011, Lindab isi reconfirma rolul de „campioni ai acoperisurilor”, deruland o campanie promotionala de mare amploare, dedicata segmentului rezidential. Astfel, clientii vor beneficia de 20% reducere la cele mai solicitate produse din portofoliul Lindab: sistemele de tigla metalica Nordic 400, tigla metalica cu granule minerale Lindab Roca si sistemele de jgheaburi si burlane Lindab Rainline. Oferta este valabila pentru toate culorile din paletar, in reteaua nationala de parteneri Lindab, in limita stocului disponibil.

“Pentru ca ne aflam in perioada cea mai indicata pentru a demara o constructie, „marcam” din nou din pozitia de „campioni ai acoperisurilor”, cu o campanie promotionala extinsa, care include toate produsele vedeta din portofoliul nostru, indiferent de culoare. Libertatea de alegere a clientului este deplina si speram ca astfel sa facilitam luarea celor mai bune decizii in privinta invelitorii ideale. Stim cat de important este sa evitam compromisurile in constructii, asa ca suntem, ca de obicei, alaturi de cei care isi doresc o solutie de calitate, declinata in acoperisul perfect”, a declarat Ioan Farcas, Director Marketing Lindab Romania.

Bucuresti, 05.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *