metalshow

Lindab-Astron Building Systems lanseaza in Romania Cy-nergy

un program integrat de calcul al eficientei energetice a cladirilor

–    Compania a organizat la Brasov primul seminar din 2010 de prezentare a beneficiilor programului Cyprion, dedicat constructorilor Astron

Astron Building Systems, divizia de hale metalice a Grupului Lindab in Romania, lanseaza Cy-nergy, noul modul de calculare a comportarii energetice a unei constructii, care le ofera constructorilor un instrument necesar pentru adaptarea proiectului cladirii si a echipamentelor la noile standarde energetice DIN V 18599 – redactat in urma aparitiei Directivei EC 2002/91 a Consiliului European şi EnEV – norme care reglementeaza reducerea consumului de energie pentru cladirile non-rezidentiale. Cy-nergy reprezinta un instrument util pentru consultarile tehnice cu dezvoltatorul. Astfel, cu ajutorul modului Cy-nergy  al programului Cyprion se pot lua in considerare problemele legate de consumul de energie inca din etapele de calcul de bugetare si ofertare.

Cy-nergy este un serviciu oferit in prezent tuturor constructorilor Astron care folosesc programul Cyprion, dar poate fi prezentat oricarui constructor interesat sa colaboreze cu Astron. Compania doreste sa le ofere constructorilor, pe langa sistemele de cladiri cu structura metalica, si asistenta, facilitati de service si instrumente pentru cresterea competitivitatii si sporirea oportunitatilor de afaceri. “Acest lucru este benefic si pentru noi, si pentru constructori. Mai mult, clientul final primeste o cladire care satisface noile standarde energetice”, a declarat Istvan Balog, Business Unit Manager Lindab Astron.

Recent a fost organizat la Brasov un seminar de prezentare a noului modul. “Am sustinut la Brasov un curs de ofertare pentru partenerii Astron, dar pentru viitor suntem deschisi catre oricine doreste sa afle beneficiile acestui program. Desi perioada nu este cea mai favorabila pentru constructii, constructorii acorda tot mai mult o atentie deosebita cursurilor si programelor de pregatire. Reactiile participantilor au fost intru totul pozitive“, a completat Istvan Balog.

Bucuresti, 05.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *