metalshow

LimuzineRomania.ro – Site-ul tau de Inchiriat Limuzine Luxoase

Marti 2 Octombrie 2007 s-a lansat LimuzineRomania.ro, site destinat celor interesati de inchirierea unei limuzine de lux pentru cele mai frumoase evenimente (nunti, botezuri, concerte, videoclipuri, reclame, seri romantice, tur de oras, petreceri, aniversari, baluri, banchete etc.). LimuzineRomania.ro este site-ul detinut de companiile Nino Media si Star Limos Romania care detin in acest moment singura Limuzina PHANTOM de 9 metri din Romania si o limuzina Lincoln Continental TownCar. Intr-o luna ajunge in Romania o noua limuzina achizitionata de Star Limos Romania, un Hummer H2 de 14 metri. Pana la sfarsitul anului 2007 Star Limos Romania va detine cel putin 10 limuzine de lux in toata tara.

Cu ocazia lansarii site-ului LimuzineRomania.ro, compania Star Limos Romania pune la dispozitia persoanelor interesate o plimbare de neuitat cu singura limuzina PHANTOM de 9 metri din Romania in zilele de 10 si 11 Octombrie. Pentru a avea parte de un tur de Capitala GRATIS cu singura limuzina PHANTOM din Romania va trebui sa accesati www.LimuzineRomania.ro  la sectiunea Concursuri si sa completati formularul de inscriere.

Pentru cei care urmeaza sa se casatoreasca Star Limos Romania si LimuzineRomania.ro ofera sansa de a castiga Limuzina pentru nunta completand formularul de concurs aflat la sectiunea Concursuri de pe www.LimuzineRomania.ro

Star Limos Romania pune la dispozitie reprezentatilor Mass-Media singura limuzina PHANTOM de 9 metri din Romania in zilele de 10 si 11 Octombrie 2007 pentru emisiuni tv, sedinte foto, reportaje, concursuri etc.

Daca doriti sa organizati concursuri unde sa oferiti ca premii plimbari cu limuzina sau seri romantice noi suntem deschisi la absolut orice colaborare.

Pretul pentru inchirierea unei limuzine de lux este de 100 euro pe ora.

Tariful include: sofer, stewardesa, combustibil, mini bar free, asigurare de persoane, fotografii
Tariful nu include: taxe de parcare, taxa de aeroport

Oferta din aceasta perioada cu ocazia lansarii LimuzineRomania.ro este de 6 ore la pretul de 500 euro

Pentru detalii suplimentare si fotografii ca invitam sa vizitati zite-ul nostru www.LimuzineRomania.ro

LimuzineRomania.ro este un produs Nino Media si Star Limos Romania, a carui misiune este sa va ajute sa inchiriati Limuzine de Lux pentru cele mai frumoase evenimente din viata dumneavoastra.

Bucuresti, 2.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *