metalshow

LimuzineRomania.ro partener la Miss Bucuresti 2007

Compania de limuzine Star Limos Romania este partener la "Miss Bucuresti 2007" unde vor fi desemnate cele mai frumoase fete din Bucuresti (chiar si prin adoptie). Concursul de frumuste va avea loc Joi 11 Octombrie 2007 incepand cu ora 22.00 la Cabaret Club din strada Glodeni nr.3 (Tenis Club Bucuresti, Lacul Tei). Marti 9 Octombrie 2007 la ora 17.00 la Cabaret Club din strada Glodeni nr.3 (Tenis Club Bucuresti, Lacul Tei) va avea loc preselectia concurentelor pentru Miss Bucuresti 2007.

Miercuri 10 Octombrie concurentele selectate vor avea la dispozitie doua limuzine de lux (un Lincoln Continental TownCar si singura limuzina Phantom din Romania) cu care se vor deplasa la saloanele de infrumusetare si la partenerii concursului de frumusete Miss Bucuresti 2007.

Joi 11 Octombrie incepand cu ora 22.00 la Cabaret Club din strada Glodeni nr.3 (Tenis Club Bucuresti, Lacul Tei) va avea loc concursul de frumusete Miss Bucuresti 2007 unde Star Limos Romania si LimuzineRomania.ro sunt parteneri si vor oferi urmatoarele premii:

– Miss Bucuresti 2007 va primi din partea Star Limos Romania si LimuzineRomania.ro una din limuzine la alegere pentru o noapte romantica alaturi de cine doreste ea.

– Locul II, III si Miss Popularitate vor avea ocazia sa participe la primul party intr-o limuzina din Romania, party ce va include turul cluburilor si locurilor de distractie din capitala si nu numai.

Star Limos Romania si LimuzineRomania.ro va oferi unei concurente titlul de Miss Star Limos, acea concurenta va deveni imaginea companiei Star Limos in Romania.

Star Limos Romania si LimuzineRomania.ro detin in acest moment singura Limuzina PHANTOM de 9 metri din Romania si o limuzina Lincoln Continental TownCar. In luna Noiembrie ajunge in Romania o noua limuzina achizitionata de Star Limos Romania, un Hummer H2 de 14 metri. Pana la sfarsitul anului 2007 Star Limos Romania va detine cel putin 10 limuzine de lux in toata tara.

Cum nu toata lumea isi permite sa se plimbe cu o limuzina de lux Star Limos Romania si LimuzineRomania.ro pun la dispozitia cele doua limuzine (un Lincoln Continental TownCar si singura limuzina Phantom din Romania) miercuri 10 si joi 11 Octombrie 2007 intre orele 12.00 si 18.00 celor care doresc sa vada Capitala din Limuzina. Locatia de plecare este Piata Constitutiei iar pentru a avea parte de o plimbare GRATIS cu limuzina va trebui sa accesezi www.LimuzineRomania.ro si sa completezi formularul de la sectiunea Concursuri.

Pentru cei care urmeaza sa se casatoreasca Star Limos Romania si LimuzineRomania.ro ofera sansa de a castiga Limuzina pentru nunta completand formularul de concurs aflat la sectiunea Concursuri de pe www.LimuzineRomania.ro

Toti reprezentantii Mass-Media ce doresc sa faca o plimbare / reportaj / filmare etc. cu limuzinele noastre ne pot contacta la 0723.877.755

Pretul pentru inchirierea unei limuzine de lux este de 100 euro pe ora

Tariful include: sofer, stewardesa, combustibil, mini bar free, asigurare de persoane, fotografii
Tariful nu include: taxe de parcare, taxa de aeroport

Oferta din aceasta perioada cu ocazia lansarii LimuzineRomania.ro este de 6 ore la pretul de 500 euro

Bucuresti, 8.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *