free download 78 travel guides written by experts

Lily of the Valley. Lena Turner si misterul fratelui pierdut

Maria Alexandra Ion
Editura Tritonic

Lena – o fetita curajoasa. Lily of the Valley – un loc special. Maria Alexandra Ion – o autoare de doar 14 ani. Aventuri.

Un roman scris de un copil de 14 ani poate unora sa le trezeasca imediat curiozitatea, in timp ce altii ar putea sa se uite cu superioritate: cum sa stie un copil sa scrie o carte – si de succes. Ei bine, Maria Alexandra Ion reuseste sa creeze un fir epic interesant, personaje veridice si situatii reale, cu alte cuvinte reuseste sa scrie bine o carte pe care cu siguranta multi o vor lectura cu placere – si aici nu ma refer doar la copii.

Mi-a placut mult o descriere a cartii – de regasit si pe coperta 4 – pe care v-o redau de asemenea aici: "Ceea ce atrage atentia de la bun inceput in acest "roman" pentru (si despre) parinti si copii este amestecul straniu, cu totul neobisnuit, de meditatie candida si luciditate atroce, de elegie si policier, mixtura epico-lirica, de thriller si jurnal intim, turnata in cadrele unei naratiuni de tip puzzle care pune in mare incurcatura pe cititorul lenes, deprins sa primeasca mura in gura.".

V-am facut curiosi? Speram ca da. Doar astfel veti afla ce-i cu acel frate, unde este Lily of the Valley si multe-multe alte lucruri interesante.

Noi zicem ca e o lectura interesanta de timp liber asa ca daca aveti ragazul necesar va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *