free download 78 travel guides written by experts

“Liliacul “ lui Strauss – premiera absoluta la Sala Palatului

31 decembrie 2011

Una dintre cele mai faimoase operete ale lumii se va juca pentru prima data la Sala Palatului. Este vorba de opereta in 3 acte – “Liliacul”, o creatie desavarsita, unica a lui Johann Strauss – fiul pe care Asociatia Culturala Maria Domina si Agentia Vreau Bilet o propune publicul bucurestean in ultima zi a acestui an, incepand cu ora 17.00.

Stabilirea spectacolului pe data de 31 decembrie nu este deloc intamplatoare. Sunt ani buni de cand in toata lumea exista traditia ca la final de an sa fie programat „Liliacul”, spre incantarea melomanilor dornici sa se delecteze cu aceasta opereta fermecatoare si spumoasa intr-o zi speciala, astfel ca suntem convinsi ca si spectatorii romani vor rezona pozitiv cu initiativa de a urma acest obicei deosebit.

Uvertura operetei „Liliacul” este incantatoare, constituindu-se intr-un amestec de comedie si dans, de cantec si teatru, pe care publicul din intreaga lume l-a apreciat la cote maxime. Din distributia spectacolului de la Sala Palatului fac parte voci celebre ale scenei romanesti precum Florin Diaconescu, Anda Pop, Mihnea Lamatic, Diana Tugui, Bogdan Olaru si multi altii, iar show-ul va beneficia de participarea extraordinara a orchestrei, corului si corpului de balet ale teatrului liric „Elena Teodorini”.

Biletele pentru acest spectacol vor fi puse in curand in vanzare in reteaua Vreau Bilet, la Unirea Shopping Center etj.2, locatiile Music Box (Matei Basarab nr. 16, Sos. Pipera nr. 2), Libraria Mihai Eminescu, Moise Nicoara nr. 18, in reteaua Eventim, Sala Palatului si online pe www.eventim.ro si www.vreaubilet.ro.

Bucuresti, 15.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *