free download 78 travel guides written by experts

Life Solutions invită viitoarele mămici la un super concurs

La tombola „Mămici cu burtici” poți câștiga un pachet de recoltare a celulelor stem în valoare de 3.393 €!

Compania Life Solutions, singurul reprezentant al băncii de celule stem nr. 1 din Germania, Vita 34, invită toate viitoarele mămici din România la un concurs al cărui premiu este recoltarea și stocarea gratuită a celulelor stem ale bebelușului lor la cele mai înalte standarde de experiență și calitatea germană. Vita 34, cea mai mare bancă de celule stem din Germania, are cele mai multe acreditări și este singura astfel de instituție privată germană care dispune și de bancă publică. Cu ajutorul Life Solutions și Vita 34, toți părinții români care doresc să le ofere copiilor siguranța unei vieți sănătoase, o pot face recoltând la naștere celule stem din sânge și/sau țesutul ombilical și stocarea acestora în cea mai experimentată bancă de celule stem din Germania.

life solutions logo

Până la data de 1 octombrie 2018, viitoarele mămici se pot înscrie în super tombola Life Solutions pe site-ul companiei, aici: lifesolutions.ro/concurs. Prin tragere la sorți, una dintre participante va câștiga pachetul de recoltare VitaPlusCord25, în valoare de 3393 euro.

Servicii incluse în pachetul de recoltare VitaPlusCord25, premiul acordat:

Kit recoltare sânge din cordonul ombilical și țesut ombilical
Recoltarea celulelor stem și a țesutului
Efectuarea transportului de către un curier autorizat de Agenția Națională de Transplant ( TNT și DHL)
Analizarea celulelor din sângele din cordomul ombilical și a țesutului și întocmirea raportului de stocare
Procesarea și stocarea sângelui din cordonul ombilical și a țesutului din cordonul ombilical
Analizarea (analize bacteriologice și virusologice) sângelui matern recoltat
RH și grupa sanguina a copilului
Suport pentru transplant în valoare de 100.000 euro
Asigurarea împotriva falimentului
Asigurarea transportului către orice centru de transplant din lume
Acces GRATUIT la banca publică Vita34

Câștigătoarea va primi ulterior certificatul Life Solutions care atestă stocarea. Kit-ul de recoltare Life Solutions este cel mai perfomant de pe piață avand autorizare TUV.

Acesta este al doilea concurs organizat de Life Solutions pe site-ul companiei. În perioada 8 martie – 8 iunie, compania a invitat viitoarele mămici să se înscrie într-o competiție care a oferit, la final, trei premii: pachete de recoltare a celulelor stem VitaPlus, în valoare de 3.393 euro, 1.700 euro, respctiv 1.200 euro.

Lăsați-vă grijile în banca de celule stem Vita 34 și bucurați-vă de viață! Mai multe informații despre Life Solutions puteți afla pe site-ul: www.lifesolutions.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *