metalshow

LIFE IS HARD, pentru al-2-lea an consecutiv in Topul Deloitte Technology Fast 500 EMEA

În 2015, pentru al-doilea an consecutiv, compania românească LIFE IS HARD se află în topul Deloitte a companiilor de tehnologie, ocupând locul 271, cu o creștere de 374%. Față de locul 362 ocupat anterior, LIFE IS HARD a urcat în top 91 de poziții.

Topul Deloitte Technology Fast 500 stabilește anual ierarhia celor mai dinamice companii de tehnologie, în funcție de creșterea veniturilor din ultimii patru ani. Clasamentul include 500 de companii de tehnologie din 20 de țări din Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

"Chiar daca efectele globalizării se văd peste tot în jurul nostru, iată că deși LIFE IS HARD acționează momentan pe o piață locală (România), prin produsele și soluțiile de IT pe care le oferă poate să fie competitivă la nivel european și regional, iar acest lucru se datorează în mare parte efortului nostru constant de a aduce pe piață produse inovative și cu valoare adaugată mare pentru clienți"- spune Erik Barna – CEO și co-fondator al companiei.

Sondajul făcut de Deloitte în rândul companiilor participante în top confirmă că principala provocare în scalarea business-ului o reprezintă găsirea, atragerea și menținerea personalului calificat, în condițiile unor costuri rezonabile.

"Sondajul Deloitte este unul relevant pentru provocările pe care le are industria – consideră Erik Barna – și cred că atragerea forței de muncă calificate, la costuri competitive, va fi o problemă care în viitorul nu foarte îndepărtat va cuprinde și alte industrii din Romania, nu doar cea de IT."

Bucuresti, 14.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *