Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Life Coaching. 10 pasi esentiali pentru a-ti transforma viata

Life Coaching. 10 pasi esentiali pentru a-ti transforma viataAnnie Lionnet
Editura All

„Imagineaza-ti cum ar fi sa te trezesti in fiecare dimineata nerabdator sa afli ce iti va oferi ziua respectiva. Imagineaza-ti faptul ca, indiferent de provocarile pe care le-ai intampina in relatiile tale, la serviciu sau in familie, vei gasi intotdeauna o modalitate de a actiona din perspectiva acceptarii si vei avea dorinta de a invata si de a te dezvolta pornind de la acele experiente. Gandeste-te cum ar fi sa ai suficienta incredere in tine si sa crezi in tine si in valoarea ta pentru a fi mereu inspirat si optimist cu privire la viata ta si la viitorul tau. Ai vrea sa-ti creezi aceasta realitate?” (p. XIII)

Cine nu isi doreste sa aiba o asemenea viata?

Cine nu isi doreste sa nu mai fie blazat la serviciu, trist cand vine ziua de luni si vesel doar vineri seara?

Care a fost visul vostru in copilarie si cat de aproape sunteti acum de realizarea lui?

Ce va face fericiti? (Ca mica paranteza, o sa vedeti mentionat in carte faptul ca „multe dintre asteptarile noastre nu sunt realiste”.)

Pas cu pas, Annie Lionnet ii ajuta pe cei interesati sa isi imbunatateasca viata – sa ajunga sa traiasca „viata ideala”, in termenii folositi de ea. Se porneste de la constientizarea obiectivelor si dorintelor personale si de la infruntarea/depasirea factorilor care stau in fata implinirii personale (insclusiv acceptarea schimbarii) se „merge” apoi, treptat, in zona sinceritatii, a descoperirii adevaratelor talente si a stabilirii unor obiective realiste, si, spre final, se ajunge la pasii necesari a fi urmati pentru indeplinirea lor. Gasiti, lucru cel putin la fel de important, si recomandari pentru a ramane motivat.

Toti pasii sunt insotiti de numeroase exemple, de multe sfaturi , de intrebari ajutatoare la care trebuie sa raspundeti sincer si chiar de liste menite a va ajuta sa ajungeti acolo unde va doriti. Se vorbeste si despre mentalitatea pe care trebuie sa o aveti – sau care sunt piedicile care va opresc sa fiti acolo unde va doriti; se pune accent pe depasirea temerilor si trecerea in zona libertatii, pe autocunoastere, inclusiv pentru a face alegerea corecta pentru voi.

Sigur, nu este usor sa va doriti ceva pentru ca acel lucru sa se intample. Dar, daca nu sunteti multumiti de viata pe care o aveti si doriti sa gasiti modalitati pentru a o imbunatati, atunci trebuie spus ca niciodata nu este prea tarziu pentru acest lucru. Constientizand care sunt atu-urile voastre, stabilind niste obiective pe care le puteti atinge, identificand masurile/actiunile pe care trebuie sa le realizati pentru a avea succes, ramanand motivati si actionand spre atingerea acelor obiective, puteti ajunge acolo unde va doriti si puteti avea o viata in care fiecare zi sa fie asteptata cu bucurie, entuziasm si nu intampinata cu blazare.

Puteti primi un exemplar al acestei carti participand la discutia interesanta de pe blogul Loredanei pana pe 7 octombrie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *