free download 78 travel guides written by experts

Lidl sarbatoreste doi ani de prezenta in social media, printr-o actiune dedicata fanilor

de pe pagina de Facebook a companiei

Lidl România sărbătorește astăzi 2 ani de la inaugurarea paginii oficiale de Facebook. Cu această ocazie, compania a pregătit concursuri cu premii instant, prin care își răsplăteşte fanii ce i-au fost alături de-a lungul timpului.

În prezent, Lidl este brandul numărul 1 în România, din punct de vedere al prezenței în social media. Pagina de Facebook Lidl România este, la nivel local, cea mai activă pagină de companie, apropiindu-se de pragul de un milion de fani. Prin întreaga activitate pe care o desfășoară în acest mediu de comunicare, Lidl a reușit să formeze o comunitate extrem de unită, majoritatea fanilor provenind din orașe mari, precum București, Iași, Timișoara, Cluj, Constanța și Brașov.

”Suntem extrem de fericiți pentru rezultatele obţinute pe reţelele noastre de socializare, Facebook şi Twitter, în ultimii doi ani. Astăzi marcăm un moment important în istoria Lidl România și dorim să-i răsplătim corespunzător pe toți cei care ne-au fost alături.

Aşadar, de ziua noastră, fanii primesc cadourile! Ne propunem ca și de acum înainte să oferim cele mai bune proiecte speciale şi campanii de comunicare, perfect adaptate acestei platforme și perfect adaptate pe așteptările şi dorinţele fanilor, dar şi ale clienţilor noştri”, declară Georgiana Tugearu, PR Manager Lidl România.

Începând de astăzi și până duminică, fanii paginii de Facebook Lidl România se pot înscrie în concursuri cu premii instant. Pasionații de fotografie pot participa la competiția ”Eu și Lidl”, iar cei care apreciază formatele video pot trimite o urare aniversară sub forma unui filmuleț creativ. Toate urările primite de la fani, în format foto sau video, vor fi încărcate pe pagina de Facebook Lidl România: https://www.facebook.com/lidlromania.

Lidl s-a lansat în 2011, fiind în prezent cel mai extins lanţ de magazine, având cel puţin un magazin în fiecare judeţ al ţării. Lidl are în acest moment 160 de magazine și peste 3.300 de angajați.

Pentru mai multe informații despre campania aniversară, vă rugăm să ne contactaţi pe următoarea adresă de e-mail: socialmedia@lidl.ro.

Bucuresti, 20.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *