free download 78 travel guides written by experts

Liderul pe piata ambalajelor flexibile din Romania a implementat SeniorERP si SeniorVisualBI

Producătorul și distribuitorul de soluții de ambalare M&M Product a implementat sistemele ERP și Business Intelligence de la Senior Software pentru a beneficia de o soluție flexibilă de gestiune a afacerii, cu posibilități nelimitate de analiză a datelor.

M&M Product oferă clienților săi soluții tehnice de ambalare prin intermediul a 7 puncte de lucru cu acoperire națională, și are în plan extinderea în afara granițelor, în țări precum Republica Moldova, Ungaria, Turcia și Bulgaria. Compania este lider pe piața de ambalaje flexibile din România, la folia termocontractibilă PVC și la folia de paletizare pre-întinsă.

"Sistemul ERP de la Senior Software este diferit față de ceea ce am avut până acum, este flexibil, cu o interfață prietenoasă și ușor de utilizat. În plus, este integrat cu soluția Business Intelligence, un instrument nou pentru noi, însă de un real ajutor, pentru că ne oferă analize deosebite pe care anterior nu le puteam obține.”, a declarat domnul Ovidiu Roman, Director Executiv M&M Product

M&M Product a ales să implementeze SeniorERP datorită tehnologiei de ultimă generație integrată în sistem, văzută ca o condiție necesară pentru dezvoltarea afacerii. Pentru că extinderea planificată de către managerii companiei va determina și o creștere a volumului activității, sistemul informatic ales trebuia să fie unul pe măsură, flexibil și capabil să crească odată cu business-ul, dar în același timp să aibă o interfață intuitivă, ușor de utilizat de către angajați.

Un aspect extrem de important pentru M&M Product a fost accesul la informații în timp real. Datorită sistemului ERP, indiferent din ce punct de lucru sunt introduse, datele referitoare la stocuri, comenzi, clienți, prețuri și alte detalii sunt disponibile imediat celor care au nevoie de ele. Mai mult decât atât, toate modulele ERP se află în cadrul aceleiași aplicații, nefiind necesară instalarea lor distinctă, iar pe baza regulilor de securitate stabilite la nivel de management, fiecare angajat are acces doar la informațiile corespunzătoare departamentului din care face parte și rolului pe care îl are în cadrul companiei.

Rapoartele puse la dispoziție de sistemul ERP îi ajută, pe lângă multe altele, să calculeze nivelurile bonusurilor agenților de vânzări, pornind de la facturile și încasările efectuate de aceștia pentru clienții de care sunt responsabili.

„Având în vedere faptul că M&M Product are 7 puncte de lucru în țară, este important să știm exact unde trebuie să acționăm atunci când ceva nu funcționează cum ar trebui. Iar cu ajutorul rapoartelor de vânzări din BI, detaliate pe produs, client, zona sau chiar pe reprezentant de vânzări, putem să aflăm mai rapid care sunt factorii de influență.

Concluzionând, putem spune că până în prezent colaborarea noastră cu Senior Software a decurs foarte bine și ne declarăm multumiți de soluțiile implementate.", a mai spus domnul Ovidiu Roman

SeniorVisualBI a fost ales datorită capacităților sale de vizualizare a datelor. Acesta oferă o varietate mare de grafice, începând cu cele geografice, până la cele care arată evoluția vânzărilor pe anumite perioade de timp. Cu ajutorul acestor grafice puse la dispoziție de sistemul BI, managerii M&M Product urmăresc vânzările în funcție de diferite criterii, topurile cu cele mai vândute produse sau cu cei mai profitabili clienți și alți indicatori specifici companiei.

Bucuresti, 20.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *