bucharest tech week 2021

Liderii PNTCD prezenti la Scoala de Vara “Ion Mihalache”

Peste 120 de tineri ţărănişti au participat în perioada 10-12 august la Şcoala de Vară “Ion Mihalache”, organizată la Câmpulung Muscel de Tineretul Creştin Democrat. Pe parcursul a două zile, tinerii au participat la work-shop-uri pe teme politice susţinute de liderii partidului. La eveniment au participat preşedintele PNŢCD, Marian Petre Miluţ, vicepreşedinţii PNŢCD Virgil Petrescu, Radu Munteanu, Daniel Botea, preşedintele interimar al Organizaţiei Tineretului Creştin Democrat, Victor Ionescu, şi liderii organizaţiilor PNŢCD din Argeş şi Câmpulung. La deschidere, a participat şi primarul liberal al localităţii Câmpulung Muscel, Călin Andrei. Ce-a de-a 12-a ediţie a Şcolii de Vară “Ion Mihalache” a avut ca temă aderarea la Uniunea Europeană şi rolul tineretului creştin-democrat în contextul politic actual. Prezent la deschidere, preşedintele PNŢCD, Marian Petre Miluţ, a explicat care sunt obiectivele PNŢCD în perioada următoare. El i-a îndemnat pe tineri să se implice în campania electorală pentru alegerile europarlamentare.

“Obiectivele PNŢCD sunt reintrarea în Parlament, dar şi obţinerea a cel puţin două mandate la alegerile pentru Parlamentul European, precum şi modificarea pragului electoral, în sensul egalării acestuia cu norma de reprezentare”, a declarat Marian Petre Miluţ.
   
Potrivit organizatorilor Şcoala de Vară şi-a atins scopul. “Am dorit ca membrii noştri să participe la elaborarea unui program politic al TCD interesant pentru toţi tinerii. În ultima zi a Şcolii de Vară, toţi participanţii au fost împărţiţi în opt grupuri de lucru, reprezentative pentru tipologia tinerilor din România – tinerii familişti, studenţi, cei din diasporă, întreprinzători, intelectuali, ţărani, persoane cu dizabilităţi şi clerici. Fiecare dintre cele opt grupe a elaborat un set de propuneri care vor fi cuprinse în programul politic al TCD. Documentul final va fi gata în maxim două săptâmâni şi va fi supus dezbaterii în cadrul partidului”, a declarat Victor Ionescu, preşedinte interimar TCD.

Bucuresti, 12.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *