free download 78 travel guides written by experts

“Liderii buni pun intrebari mai bune” de Lindsay Tighe

Vă invităm la lansarea cărții "Liderii buni pun întrebări mai bune" a autoarei Lindsay Tighe pe 7 octombrie la Restaurantul Elisabeta, București. Cartea este publicată în limba română la Editura Tritonic.

Lindsay Tighe este originară din Marea Britanie și stabilită în Melbourne, Australia. Lindsay este conferențiară, femeie de afaceri, autoare și coach, antrenoare, de success și extrem de apreciată. Are un MBA de la Macquarie Graduate School of Management și conferențiază frecvent la diverse evenimente. A fost invitată la emisiunea matinală Sunrise and Morning Show a postului Channel 7 și în publicațiile naționale Woman’s Day, Good Health & Medicine, New Idea și Qantas In-flight, revista liniei aeriene Qantas.

Cartea "Liderii buni pun întrebări mai bune" face parte din seria de cărți Întrebări mai bune, scrise pentru a împărtăși pasiunea autoarei pentru a preda un stil de comunicare care folosește și eliberează potențialul uman. Seria de cărți Întrebări mai bune este însoțită și de ateliere de lucru în diverse medii, inclusiv în afaceri, în școli, pentru părinți sau tineri, dar și pentru cei din domeniul sănătății în general și al geriatriei în special.

În cadrul vizitei sale la București Lindsay va susține un atelier de lucru dedicat persoanelor care lucrează în domeniul sănătății. Scopul atelierului este de a oferi participanților strategii de comunicare eficiente și sfaturi practice pentru a-și dezvolta sau îmbunătăți abilitățile de comunicare ca modalitate de a-și motiva și împuternici personalul ca și pentru a le descătușa mai mult potențialul. Prin utilizarea tehnicii de comunicare Întrebări Mai Bune cu Clienți/ Pacienți oamenii devin mai inventivi, pasionați și motivați, ceea ce duce la rezultate mai bune. Atelierul de lucru va avea loc în data de 7 octombrie la Restaurantul Elisabeta, București.

Bucuresti, 02.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *