free download 78 travel guides written by experts

Lideri PD-L prinsi in flagrant impartind baxuri de ulei si ziare care il ataca pe Mircea Geoana

In aceasta seara, in comuna Plugari din judetul Iasi, presedintele Organizatiei PD-L Elisei Dumitru si vicepresedintele Barleanu Cristian au fost prinsi in flagrant impartind baxuri de ulei si ziare cu continut negativ in care este atacat candidatul Aliantei PSD+PC, Mircea Geoana, in satele Onesti si Plugarii Vechi.

Echipajul de politie din Hirlau deplasat la fata locului in urma unei sesizari facute la 112 de lidera organizatiei PSD din localitate, doamna Buculei Doina, a identificat un autoturism Dacia 1310 cu numarul de inmatriculare IS 99 ELY, apartinand presedintelui organizatiei PD-L Plugari, in al carei portbagaj s-a gasit si un teanc de ziare folosite in campania negativa la adresa lui Mircea Geoana.

Organizatia Judeteana PSD Iasi, prin deputatul Anghel Stanciu, in al carui colegiu a avut loc acest eveniment, a depus o sesizare scrisa si la Biroul Electoral Judetean.
Exista numeroase semnale conform carora in aceasta noapte in mai multe localitati din judetul Iasi sunt pregatite actiuni similare ale PD-L, echipele PSD monitorizand toate aceste activitati in vederea sesizarii oricaror ilegalitati organelor competente.

Iasi, 05.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *