cleaning show 2021

Lideri in continuare

ASRock a prezentat la CeBIT 2012 noile kit-uri tehnologice

Producătorul numărul trei al lumii de plăci de bază ASRock Inc., si-a prezientat marile progrese in tehnologia PC, la CeBIT 2012. ASRock si-a format o reputatie pentru fabricarea de placi de baza fiabile cu un pachet competitiv. Pe langa gama larga de produse HTPC si placi de baza, a fost prezentata si multe noutati: placile de baza PC industriale. Cu tema “Keep Leading”, ASRock a lansat cateva kit-uri de ultima ora la eveniment, inclusiv placa de baza ‘X79 Extreme11’, Overclocking Genius ‘Z77 Extreme9’, Gaming Beast ‘Fatal1ty X79 Champion’, Performance Gear ‘Fatal1ty 990FX Professional’ si sistemele media HTPC cu orientare 3D.

“Technologia devine mai usor de utilizat! Este angajamentul nostru de a obisnui utilizatorii cu PC-ul lor.” a spus James LEE, V.P. al ASRock Sales and Marketing. “Suntem pasionati in dezvoltarea aplicatiilor usor de utilizat pentru a imbunatati computing-ul zilnic. Tehnologia XFast 555 (exclusiva de la ASRock) este kit-ul uimitor de care utilizatorii au nevoie. “Pentru a face PC-ul sa lucreze fantastic, avem nevoie de o combinatie perfecta de hardware si software!” Cu pachetul software si componentele de calitate, ASRock crede ca spiritul lor unic in dezvoltare produse ar putea sa-i faca distinctivi pe piata placilor de baza.

TECH SPOTLIGHT

TehnologieXFast 555 : XFast RAM / XFast LAN / XFast USB

ASRock depune eforturi pentru a oferi cele mai sigure produse de placi de baza si majoritatea kit-urilor software utilizatorilor. Toate functiile inovatoare ale Tehnologiei XFast 555 nu sunt specialitati pentru cele mai noi placi de baza dar pot fi implementate pe toate seriile placilor de baza ASRock.

XFast RAM va crea un disc virtual de pe memoria sistemului pentru a spori performantele de sistem. Pentru Photoshop. Poate efectua de 5 ori mai repede ca inainte. XFast LAN poate cobora latenta din jocuri dupa setarea mai sus a prioritatii de game online si devolta de 5 ori mai multa performanta pentru gameri. XFast USB este cea mai rapida tehnologie de transfer USB din lume si ofera de pana la 5 ori spor de performanta in viteza de transfer date USB.

Game Blaster : Dezlantuie Puterea maxima

ASRock Game Blaster a fost conceput pentru a depasi asteptarile chiar si celui mai dedicat gamer. Este prima placa combo din lume echipata cu atat Creative 7.1 CH HD Sound Core3D Audio si Broadcom Gigabit LAN .

Alimentat de Sound Core3D™ quad-core audio si procesor de voce, revolutionarul Game Blaster ofera experienta de sunet superioara pentru gameri! Acest chip audio inovator ofera chiar si cateva functii captivante, ce permit gamer-ilor sa se bucure de gaming audio pur, precum tehnologii de sunet THX TruStudio PRO™ si tehnologii de sunet solide EAX 1.0 to 5.0.

Conceput pentru gaming de performanta, ASRock Game Blaster sustine de asemenea tehnologia de ultima ora Scout Mode™. Este o tehnologie proprietara care va permite sa auziti inamicii de la mare distanta, oferind un avantaj tactic deosebit in lupta.

ASRock Game Blaster stabileste un standard cu totul nou pentru audio gaming. A fost conceput pentru experiente de sunet incredibile si precizie. Are ca scop utilizare maxima de performante gaming.

Virtu Universal MVP : Performante de raspuns in joc necompromise

Conceput exclusiv pentru gaming, Virtu Universal MVP™ switchable graphics atribuie in mod dinamic sarcinile celei mai bune resurse de grafica in ciuda conexiunilor de cablu. De altfel, sunt doua tehnologii noi introduse aici. HyperFormance™ combina grafica integrata si discreta pentru performante fara compromis cu spor de performanta de 90%! Virtual Vsync™ rezolva dezbaterea eternal dintre calitate si performanta. Ofera chiar performanta GPU de la 60FPS Vsync la maximum in timp ce mentine calitatea imaginii Vsync si fara tearing.

Raspunsul rapid este incredibil de important in jocuri. Virtu Universal MVP™ este arma secreta pentru a facilitata gaming-ul. Va fi aplicat pe ASRock Z77/Z75/H77 (H77 Pro4/MVP) si placile de baza AMD A75 (A75 Pro4/MVP). Software-ul revolutionar face ca jocul sa raspunda mai repede , sa proceseze media si video mai constant – toate acestea intr-un mediu cu consum de putere scazut.

MOTHERBOARD

Motherboard Emperor : X79 Extreme11

In fruntea clasamentului putem observa cea mai buna placa de baza: X79 Extreme11. Aceasta este o placa de baza ce utilizeaza materiale de lux, la care se aplica specificatiile high-class. Este o placa de baza bine realizata si echipata cu functii din plin. Nemaivazuta X79 Extreme11 a fost echipata cu chip LSI SAS2308, oferind un maximum de 10 seturi de conectori SATA3 iar 8 conectori din 10 pot fi utilizati ca SAS> Desi Intel a rechemat specificatiile SAS native de pe chipset-ul X79 Express, ASRock a facut parteneriat cu LSI™ pentru a integra un chip LSI SAS2308 pentru aparitia SAS pe placa de baza X79 Extreme11.

Pasionatii PC vor fi uimiti de cele doua bridge-uri two PLX PEX 8747. Bridge-ul PLX ofera banda PCIe 3.0 pentru dispozitivele PCIe si este optimizat pentru suport grafica de inalta performanta. Cele doua bridge-uri incantatoare fac din X79 Extreme11 placa de baza numarul unu in lume care suporta 4-Way SLI si CrossFireX la PCIe Gen3 x16/ x16/x16/ x16 mod!

Alta vedeta este Creative Sound Core3D sunet quad-core si procesor voce. Ofera experiente de sunet excelente, sustine tehnologie superioara THX TruStudio PRO™, CrystalVoice, EAX 1.0 la EAX 5.0 si Scout Mode™. Cu core-ul de procesare independent, placa ASRock X79 Extreme11 permite utulizatorilor sa se bucure de o experienta audio pura si extraordinara.

Pregatit pentru o placa de baza eficienta energetica, de integrare cu compatibilitate remarcabila? ASRock X79 Extreme11 este o placa de baza rara, superioara pe piata! Ofera toate componentele de calitate, ce permit utilizatorilor extremi sa duca computing-ul la cel mai inalt nivel de performanta.

Geniu Overclocking : Z77 Extreme9

Z77 Extreme9 este un aparat foarte puternic, de ultima ora, cu performante overclocking si dispune de cele mai overclockabile configuratii. Suporta Next Gen Intel Core Processor si de asemenea memorie 4 DIMM DDR3 de pana la 2800+(OC) MHz. Digi Power ofera intr-un mod constant si mai eficient voltaj Vcore CPU. Design-ul de putere fazat 8 + 4 dispune de component rezistente si transfer de putere constant catre CPU. Cea mai rasunatoare specificatie ar fi puntea PLX PEX 8747. Cu aceasta, ASRock Z77 Extreme9 este capabila de a executa placi dual VGA (2-Way SLI / CrossFireX) la PCIe Gen3 x16/ x16 mode sau patru placi VGA (4-Way SLI / CrossFireX) la PCIe Gen3 x8 / x8 / x8 / x8 mode.

Placa ofera chiar un slot remarcabil mini-PCIe care poate lucra cu modulul bundled WiFi + BT. Utilizatorii pot profita de WiFi 802.11n si Bluetooth v3.0 cu ASRock Z77 Extreme9. In plus, ASRock vine cu idea de a incorpora Wi-SB box pe aceasta placa. Wi-SB box combina cele doua antene pentru WiFi + BT si doua porturi USB 3.0. Cuplata cu WiFi + modul BT ASRock Wi-SB Bix, utilizatorii sunt incurajati sa se bucure de functiile WiFi, BT si USB 3.0 prin aceasta splendida placa de baza.

Avand la baza chipset-ul Intel Z77, ASRock Z77 Extreme9 inca dispune de tehnici de ultima ora de la lideri ai industriei , precum Intel Smart Connect Technology, Intel Rapid Start Technology si Lucid Virtu Universal MVP, Broadcom Dual LAN cu functie teaming, etc.

BestieGaming : Fatal1ty X79 Champion

Gaming-ul este extrem de serios. Un PC de mare performanta este necesar pentru a trata cu jocul. ASRock introduce la CeBIT 2012 un aparat de gaming de top “Fatal1ty X79 Champion” – cel mai puternic kit de gaming din lume la ora actuala.

Functiile atragatoare Fatal1ty X79 Champion includ Digi Power, 12 + 2 Design Putere Fazat ce suporta procesor Sandy Bridge-E, sloturi de memorie 8 x DDR3 2400+(OC), 12 USB 3.0, 6 conectori SATA3 si Broadcom Dual LAN cu functie teaming.

Fatal1ty Mouse Port ofera control precis al mouse-ului, ajuta cu usurinta gamerii sa-si invinga rivalii. Impatimitii de PC vor aprecia de asemenea sloturile de expansiune. Sunt 5 sloturi PCIe x16 3.0 care au capabilitatea de a executa NVIDIA 4-Way SLI si AMD 4-Way CrossFireX. Pentru aspect audio, aceasta placa este echipata special cu Creative Sound Core3D quad core sunet si procesor voce, oferind un divertisment de sunet exceptional.

Functiile deosebite se ridica la punctele de masura ale voltajului. V-Probe™ este un set de 7 puncte de detectie amplasate pe Fatal1ty X79 Champion, oferind overclockerilor posibilitatea de a obtine cu usurinta si rapid datele de voltaj precise via multitester.

In ultimul rand dar nu cel mai putin important lucru, placa este echipata cu controlere Marvel SE9230 ce permit utiliztorilor sa se bucure de tehnologia HyperDuo Plus™. In timp ce SSD-ul si DSS-ul sunt conectate, tehnologia HyperDuo Plus™ poate face ca SSD-ul sa devina memoria cache a HDD-ului pentru a permite performante de SSD.

Echipament de performanta: Fatal1ty 990FX Professional

Fatal1ty 990FX Professional este o placa de baza completa cu noul chipset AMD 990FX, care sustine socket AM3+ si 8-Core CPU-uri. Caracteristicile de overclocking excelente includ Premium Gold Caps, Digi Power, design 12+2 power phase, Fatal1ty Mouse Port si Dual LAN cu functie teaming. Trei sloturi de placi video sustin Quad CrossFireX, 3-Way CrossFireX si CrossFireX, precum si NVIDIA Quad SLI si SLI. Aceste setari permit placii de baza Fatal1ty 990FX Professional sa sustina orice fel de setare pentru placa video, oferind gamer-ilor cea mai buna configuratie grafica posibila.

AMD este recunoscut pentru functiile de overclocking si procesarea eficienta, fiind preferat in randul gamerilor.

AMD’s MVP : A75 Pro4/MVP

O placa de baza care atrage atentia la ASRock CeBIT 2012 este A75 Pro4.MVP. Aceasta este prima placa de baza AMD din lume ce suporta tehnologie Lucid Virtu Universal MVP. Placa permite gamerilor sa profite de avantajul acestei noi tehnici si sa se bucure de uimitoarele functii HyperFormance™ si Virtual Vsync™.

Cu chipset-ul AMD A75 Hudson-D3, ASRock A75 Pro4/MVP este compatibila pentru AMD Llano APU si poate sustine nativ tehnologii USB 3.0 si SATA3. Functiile fantastice ale aceste placi include AMD Dual Graphics, Steady Video™, AMD Radeon HD 65XX/ 64XX si tehnologie grafica DX11 (sustinut de APU) si tehnologie ASRock On/Off Play.

HTPC

3D-oriented HTPC media systems : Vision 3D & CoreHT

Crearea sistemului de divertisment de ultima ora pentru toata familia este mai simpla cu seria ASRock Vision 3D HTPC. ASRock Vsion3D HTPC dispune de chipset Intel Huron River HM65, procesoare Core™ Family de a doua generatie si 3DTV Play, oferind performante inalte pentru jocurile solicitante, vizionarea de filme HD, gaming si muzica. Functiile placute includ de asemenea iesire 1.4a, un disc Blu-ray incorporate, 2T2R Wireless si o telecomanda cu MCE sustinut.

Echipat cu acelasi CPU si chipset ca platforna Vision 3D, serie ASRock CoreHT dispune de grafica Intel HD Graphics si imagistica Built-in Visuals. Cu suport Blur-ray stereoscopic 3D playback via iesire HDMI v1.4a, utilizatorii sunt asigurati sa vizioneze complet filmele 3D. Sistemul ofera tehnologii Bitstream si THX TruStudio pentru a oferi autenticitate uimitoare sunetului.

Pentru a crea un sistem de divertisment cu totul captivant, sistemele ASrock 7.1-channel home theater Vision 3D si CoreHT vor face o treaba nemaipomenita.

Vision 3D & CoreHT

IPC MOTHERBOARD

Productivitate, Stabilitate, Fiabilitate: IMB 140 / 141 / 142 / 170 / 370

Noile aparitii de la CeBIT 2012 includ noua seria de placi de baza IPC. Cand vine vorba de PC industrial profesional, functionalitatea inseamna totul! Seria placilor de baza IPC poate fi aplicate la orice fel de utilizari industrial, precum control de procesare, achizitii de date, etc. In plus, ASRock ofera o multime de aplicatii usor de utilizat, ce permit utilizatorilor sa-si formeze cu usurinta afacerile. De la KIOSK, panou gaming pentru PC, retail & POS pana la supraveghere…, sa obtii mai mult de la placa de baza nu a fost niciodata mai usor.

ASRock va furniza produse stabile si de lunga durata pentru a indeplini nevoile clientilor. ASRock va oferi garantie pe 2 ani pentru produsele lor si vor oferi si service after-sales de inalta performanta. Datele tehnice pentru placa de baza ASRock IPC sunt reglabile, oferind o modalitate mai personalizabila pentru client de a-si monitoriza si trata afacerile. Linia de placi de baza IPC include 5 skus care sunt IMB 140 / 141 / 142 / 170 / 370. Cu componente de top si pachete cuprinzatoare, seria placilor de baza ASRock IPC sunt fara indoiala cele mai de incredere solutii pentru a imbunatati afacerile valoroase.

Tehnologie noua, la indemana. Daca doresti performante mai bune, configuratii actualizabile si service profesional, uitati-va la gama noastra de placi de baza. Veti gasi placi de baza care se fiecarui buget si scop – de la valori bune C/P pana la placi de baza cu functii complete. In decursul CeBIT 2012 ASRock va prezenta un show extins ce are loc de pe data de 6 pana pe 10 martie in Hanovra, Germania Sala 17 standul C32. Suntem de parere ca pachetele noastre captivante de placi de baza vor incanta cu siguranta utilizatorii avansati!

Pentru mai multe detalii, vizitati:
//www.asrock.com/news/show/CeBIT2012/

GERMANIA, Hanovra / Bucuresti, 14.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *