free download 78 travel guides written by experts

Show-ul “Te cunosc de undeva!”, lider de audienta la orase si in toata tara

Emisiunea “Te cunosc de undeva!”, care i-a desemnat castigatori, pentru a doua oara consecutiv, pe Liviu Varciu si Andrei Stefanescu, de data aceasta cu o transformare in gemenele Cheeky Girls, a fost sambata seara lider de audienta la orase si in toata tara.

Show-ul transformarilor a adunat in fata micilor ecrane 1.761.000 de telespectatori la nivelul publicului din toata tara, in minutul de maxima audienta, de la 21.18.

Asadar, la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 a obtinut, pe perioada difuzarii emisiunii (20.00 – 23.27), o audienta medie de 8,7 puncte de rating si o cota de piata de 19,3%, in timp ce urmatorul clasat, Pro TV, inregistra doar 6,1 puncte de rating si o cota de piata de 13,5%.

Clasamentul ramane acelasi si la nivelul publicului din toata tara, unde Antena 1 este lider cu o audienta medie de 7,5 puncte de rating si o cota de piata de 17,5 %, in timp ce Pro  TV obtine doar 5,7 puncte de rating si 13,4 % cota de piata.


Asadar, sambata aceasta, Liviu Teodorescu a interpretat pentru prima data muzica populara, transformat in Irina Loghin, a purtat costumul traditional al celebrei cântărețe si a dedicat momentul sau artistic celor doua bunici ale sale, mamaia Florica si mamaia Nica. Feli Donose a cântat si s-a miscat precum Megan Trainor, micuța Theo Rose a devenit pentru o seara Sammy Hagar, solistul de la Van Halen, in timp ce Geørge a cântat din nou în travesti ca sa o aduca pentru prima dată la „Te cunosc de undeva!” pe Sade. Desi a avut o misiune aproape imposibilă, sa-l imite pe bunul ei coleg, Liviu Vârciu, cu piesa “Toata viata mea”, Nicoleta Nuca s-a descurcat exemplar. Paula Chirilă a fost Evelyne Lenton, solista grupului Belle Epoque, Anca Țurcașiu l-a imitat pe inconfundabilul Cristi Minculescu, solistul trupei Iris, iar Rareș Dragomir a cântat pe ritmurile piesei “Hopa, Hopa”, precum Radu Almășan de la Bosquito.

In urma clasamentului stabilit pe baza punctelor juriului si ale concurentilor de la canapea, castigatorii editiei au fost alesi, pentru a doua oara consecutiv, Andrei Ștefănescu si Liviu Varciu, care au facut show transformati in gemenele Monica și Gabriela Irimia de la Cheeky Girls.

Momentul special al serii a fost dedicat Ancăi Parghel și a fost susținut de Ozana Barabancea, jurata vocilor de la “Te cunosc de undeva!”, Florin Ristei și FreeStay care au cantat în memoria celebrei artiste.

Sursa:Kantar Media           
Copyright:ARMADATA S.R.L.            
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group           
Analiza este facuta pe target-urile All urban si National           
Perioada 16 aprilie 2016

Foto copyright Gabriela Arsenie-Antena1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *