free download 78 travel guides written by experts

Licitatia de televiziune digitala continua maine cu o runda suplimentara

În urma celor două runde primare de licitare susțnute astăzi în cadrul licitaței pentru acordarea multiplexurilor de televiziune digitală, Comisia de licitațe anunþă că cererea nu mai depășeste oferta în niciuna dintre categoriile de multiplexuri, dar că există încă multiplexuri neadjudecate.

Se încheie astfel faza rundelor primare, iar licitața va continua cu organizarea unei runde primare suplimentare în care participanții pot licita pentru multiplexurile rămase neadjudecate. Runda primară suplimentară va fi organizată vineri, 6 iunie, de la ora 10.00. La runda primară suplimentară pot participa ambii ofertanț, indiferent dacă au obțnut sau nu multiplexuri în rundele anterioare.

Licitața se desfășoară la sediul ANCOM – Direcța Regională București din str. Lucian Blaga nr.4, bl. M110, sector 3, București, unde fiecare ofertant dispune de o încăpere dotată cu telefon și acces la internet. În locul de desfășurare a licitaței accesul este permis numai persoanelor împuternicite să reprezinte companiile ofertante.

În cadrul licitaței au fost disponibile 5 multiplexuri, patru în UHF și unul în VHF, în standard DVB-T2. Prin intermediul primului multiplex în UHF (MUX 1) se vor transmite „free to air”, în condiți transparente, concurențale și nediscriminatorii, posturile publice și private de televiziune care se transmit în prezent în sistem analogic terestru, în conformitate cu prevederile Legii audiovizualului.

Bucuresti, 05.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *