free download 78 travel guides written by experts

Liceul Tehnologic Auto Craiova si Liceul Tehnic “Mihai I” Bucuresti au castigat Cupa Coca-Cola 2014

Cupa Coca-Cola și-a desemnat, ieri, câștigătorii. Echipa de fete a Liceului Tehnologic Auto din Craiova şi echipa de băieţi a Liceului Tehnic "Mihai I" din Bucureşti sunt campionii naționali la fotbal în sală. Ei vor merge la Roma, într-o tabără internațională de fotbal, unde se vor pregăti alături de antrenori brazilieni.

Patru echipe de fete şi şase echipe de băieţi s-au luptat în acest final de săptămână pentru a câștiga titlul de campioni naționali la fotbal în sală, în cea mai mare competiție națională pentru liceeni. În aplauzele publicului, echipa de fete a Liceului Tehnologic Auto din Craiova și echipa de băieți a liceului Tehnic "Mihai I" din Bucureşti au câștigat, duminică, marea finală a Cupei Coca-Cola. Marele premiu al competiției este un cantoment la Roma, unde câștigătorii vor merge în luna iulie, pentru a se antrena alături de tineri din toată Europa, sub îndrumarea unor antrenori profesioniști din Brazilia.

„Felicitări câştigătorilor! Sperăm ca experiența cantonamentului la Roma să le arate că munca și talentul sunt întotdeauna răsplătite și să îi încurajeze să facă sport în continuare. Îi felicităm, de asemenea, pe toți jucătorii, antrenorii și suporterii care au participat la Cupa Coca-Cola. Ne bucurăm să vedem, în fiecare an, un număr tot mai mare de tineri care se înscriu în competiția noastră, menită să promoveze mișcarea în rândul adolescenților”, declară Nicoleta Eftimiu, Marketing Manager Coca-Cola România & Moldova.

Ajunsă la a treia ediție anul acesta, Cupa Coca-Cola a adunat la start un număr-record de aproape 6.000 de liceeni, reprezentând 493 de echipe din București și alte 33 de județe ale țării. Ei au petrecut mai mult de 455 de ore pe terenul de fotbal și au înscris aproape 4500 de goluri în cele trei luni ale competiției.

Cupa Coca-Cola este un program anual dezvoltat în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naționale. Prin participarea la acest proiect, Coca-Cola România îşi respectă promisiunea de a promova mişcarea fizică, fiind un susţinător cu tradiţie al sportului de performanţă, dar şi al evenimentelor care încurajează implicarea fiecăruia dintre noi în activităţile fizice.

Bucuresti, 26.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *