free download 78 travel guides written by experts

Librarium Iulius Mall vă așteaptă

Librarium Iulius Mall inaugurează joi, 19 octombrie, noul spațiu aflat în centrul comercial Iulius Mall, la etajul II, cu o serie de evenimente destinate publicului larg.

La ora 16:00 va avea loc un Quiz de literatură adresat copiilor cu vîrsta între 7 și 14 ani. Participarea este gratuită, iar cîștigătorii vor fi recompensați cu premii constînd în cărți.

Inaugurare Librarium Iulius Mall Iasi

De la ora 18:00, vă invităm să participați la prezentarea oficială a noii librării, precum și la întîlnirea cu reprezentanți ai scenei culturale și academice ieșene, pentru a discuta pe tema “Librăria ca spațiu al întîlnirii dintre cititor și carte”. Printre invitați se numără autori ieșeni, precum Emil Brumaru, Liviu Antonesei și Radu Andriescu. De asemenea, ne vor onora cu prezența Prof. dr. Nicu Gavriluță, Conf. dr. George Bondor și alte personalități din domeniul editorial. Vor ghida discuția Radu Cucuteanu și Dragos Preutescu.

Începînd cu ora 19:30, oaspeții vor avea ocazia să asculte un recital de muzică clasică susținut de Essenza Quartet.

Grupul Librarium este o rețea de librării națională, activă în cinci orașe din România începînd cu 2008 – Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, București, Slobozia – și on-line, pe site-ul cartepedia.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *