Kinodiseea

Liberty Center, Odeon si The Light Cinema te invita la RIO

Liberty Center Odeon și The Light Cinema îți aduc în premieră în România Carnavalul de la Rio, în varianta animată! Sâmbătă, 9 aprilie, te așteptăm între orele 12 și 14, la un spectacol pentru copii și părinți în cadrul căruia va fi prezentată noua animație adusă de Creatorii Ice Age: RIO 3D.

Liberty Center ți-a pregătit un decor special conceput à la Rio de Janeiro, unde toți cei prezenți vor fi răsfățați cu muzică, dans, concursuri și multe surprize! O atmosferă cu ritm și repetiție, pe 16 aprilie, tot între orele 12 si 14, numai la Liberty Center! Dansează, câștigă premii și întâlneşte-te cu adorabilele personaje din animația RIO 3D, dar si cu doi dintre cei mai îndrăgiţi şi talentaţi profesori de dans: Andreea Bălan şi Bursucu! Ți-am pregătit un spectacol de dans pe mişcări inspirate de samba şi capoeira, cu trupele Celebrity School, conduse de Andreea şi Bursucu. Toată lumea e invitată aşadar să experimenteze atmosfera Rio! Trebuie să te decizi doar dacă ţii cu echipa Blu sau cu echipa Jewel!

De la creatorii filmului de succes EPOCA DE GHEAŢĂ vine RIO, o comedie 3D despre o aventură în sălbăticie. Blu este un papagal ara care nu a învăţat niciodată să zboare, şi se bucură de o viaţă confortabilă împreună cu proprietara sa şi cea mai bună prietenă a lui, Linda, în orăşelul Moose Lake din Minnesota. Blu şi Linda cred că el este ultimul din specia sa, dar când află de existenţa unui alt ara care locuieşte în Rio de Janeiro, pornesc spre tărâmul îndepărtat şi exotic pentru a o găsi pe Jewel, jumătatea de sex opus a lui Blu. Nu după mult timp de la sosire, Blu şi Jewel sunt răpiţi de un grup de traficanţi de animale. Blu scapă, ajutat de versata Jewel şi un grup de păsări orăşene miştocare şi cu vorbă dulce. Acum, cu noii prieteni de partea lui, Blu va trebui să găsească curajul de a învăţa să zboare, de a scăpa de răpitorii care le sunt pe urme, pentru a se întoarce la Linda, cea mai bună prietenă pe care a avut-o o pasăre vreodată.

RIO, de la studiourile Blue Sky şi Twentieth Century Fox Animation, este cel mai mare şi mai ambiţios film de animaţie al studiourilor. E plin de anvergură şi grandoare, plin de caracter, culoare, muzică, emoţie şi distracţie. Povestea se desfăşoară în mijlocul unei jungle colorate, un paradis pe plajă, o metropolă întinsă – şi o sărbătoare care pune capac la toate, ştiută ca şi Carnaval. RIO e mai mult decât un punct pe hartă, e un loc magic, o stare de spirit şi o atitudine.

RIO s-a născut din imaginaţia regizorului Carlos Saldanha, care a co-regizat sau regizat filme de animaţie de succes ca "Ice Age", "Robots", "Ice Age: The Meltdown" şi "Ice Age: Dawn of the Dinosaurs". A vrut să scrie o scrisoare de dragoste pentru oraşul său natal, Rio, cu o poveste despre o pasăre nătângă, foarte domesticită care porneşte într-o aventură de-o viaţă în această lume minunată.

Pentru a realiza pe deplin anvergura acestei lumi magice şi personajele vii, Saldanha a reunit o distribuţie de voci de vedete, în frunte cu nominalizaţii la Oscar Anne Hathaway şi Jesse Eisenberg, câştigătorul premiilor Oscar şi Grammy, Jamie Foxx, aclamatul artist muzical will.i.am, actorul şi muzicianul Jemaine Clement, actriţa de comedie Leslie Mann şi actorul de comedie şi gazdă de talk-show, George Lopez.

Realizatorii captează acţiunea – şi publicul – cu o combinaţie de sunete braziliene şi muzică americană contemporană. Coloana sonoră are o distribuţie de vedete de muzică, în frunte cu will.i.am (de la Black Eyed Peas), Jamie Foxx, Bebel Gilberto, Taio Cruz, Ester Dean, Siedah Garrett, Jemaine Clement şi faimosul percuţionist brazilian Carlinhos Brown, împreună cu compozitorul John Powell – toţi interpretând sub îndrumarea legendarului brazilian şi producător executiv de muzică, Sergio Mendes.

TRAILER FILM: //www.cinemagia.ro/trailer/rio-4950/

Bucură-te de atmosfera de Carnaval ca la Rio din Liberty Center și vizionează la The Light Cinema animatia Rio 3D (dublată și subtitrată) începând cu 14 aprilie. The Light Cinema dispune de una dintre cele mai avansate tehnologii de proiectie digitală în format 3D și este primul cinematograf din România care transmite LIVE HD evenimente de exceptie din toată lumea: Met Opera New York; Concerte: Robbie Williams, Simply Red, The Big Four, Faithless; Teatrul Naţional din Londra: Frankenstein, Phedre; Balet de la Opera din Paris.

Parteneri: Patinoar The Champs, Altex, Algida, Celebrity School. Parteneri media: Zile și Nopți, TVR 1, România Liberă, 121.ro, eva.ro. O producție colorată de Radio Zu.

Odeon Cineplex este prezentă pe piața de entertainment din Romania din 2007 și activează cu prezent în 3 linii de business: Distribuție de film în cinematograf – licențiată 20th Century Fox, Distribuție de film pe suport Blue Ray și DVD, deținând licența studio-urilor 20th Century Fox, Universal și Paramount și exploatare – prin cinematograful Odeon din Polus Center, Cluj- Napoca.

www.libertycenter.ro
www.lightcinemas.ro

Bucuresti, 08.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *