free download 78 travel guides written by experts

Liana McCarthy a confirmat prezenta la Romanian Music Awards

Music Channel promite un show de neuitat pe 6 iunie la Craiova. Pe scena pe care vor urca cei mai in voga artisti romani, va canta si Liana McCarthy, cea care a spart topurile cu piesa „Dance with me”.

La cei doar 23 de ani ai sai, Liana McCharty a reusit sa se impuna pe scena muzicii de club, piesa „Dance with me” avand un succes fulminant. Originara din Anglia, artista a optat pentru un sound cu influente latino pentru piesa care a ridicat-o la statutul de „hitmaker”. Liana are radacini adanci in muzica, ea cantand la cinci instrumente muzicale: pian, tobe, chitara, clarinet si saxofon. Pe langa toate aceste calitati, tanara cantareata este si o dansatoare profesionista si promite sa faca un show de exceptie pe scena Romanian Music Awards.

Prezenta lui Alex in calitate de prezentator al evenimentului si recitalul Lianei McCarhy sunt doar cateva dintre surprizele pregatite de Music Channel.

Cei mai buni artisti si cele mai bune piese ale ultimului an au intrat in competitie la categoriile care pot fi votate pe www.1music.ro de  miercuri 13.05.2009 si pana sambata 6.06.2009. Fii tu cel care decide cine este cel mai bun la fiecare dintre cele 14 sectiuni ale Romanian Music Awards 2009 si intra www.1music.ro pentru a vota artistul preferat!

Evenimentul este organizat de Music Channel si Radio 21 cu sprijinul Primariei si Consiliului Local al Municipiului Craiova.

Bucuresti, 20.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *