free download 78 travel guides written by experts

LG Viewty Smart, telefon si camera foto intr-o carcasa unica

LG Electronics introduce pe piaţa din România terminalul Viewty Smart (LG-GC900),  ale cărui funcţii inteligente şi cameră de 8 megapixeli transformă orice utilizator într-un fotograf profesionist.

Noul terminal oferă o experienţă de utilizare mult mai surprinzătoare decât primul model, LG Viewty, datorită funcţiilor îmbunătăţite, precum şi prin introducerea funcţiei inteligente Shot Mode.  Alte caracteristici noi includ un senzor pentru camera de 8 megapixeli cu o sensibilitate ISO de până la 1600, o rezoluţie mai mare pentru ecranul tactil WVGA, un procesor de imagine mai inteligent şi interfaţa intuitivă S-Class.

LG a reuşit performanţe notabile în ce priveşte listarea unor telefoane cu cameră foto care s-au  remarcat pe piaţă. LG Viewty s-a vândut în peste 6.5 milioane de unităţi la nivel global, iar noul terminal Viewty Smart cu cameră foto de 8MP va oferi utilizatorilor cele mai noi aplicaţii inteligente pentru camera foto, promiţând să fie un nou model de succes.

Funcţia inteligentă Shot Mode şi caracteristicile avansate ale camerei foto
LG Viewty Smart se distinge prin funcţia inteligentă Shot Mode care analizează obiectul sau persoana ce urmează să fie fotografiate, background-ul şi condiţiile de luminozitate, comparându-le în cadrul a şapte scene predefinite, pentru a realiza de fiecare dată cele mai bune fotografii. Încorporată pentru prima dată într-un telefon mobil şi lansată în premieră de LG, funcţia Shot Mode hassle-free elimină necesitatea verificarii setărilor înainte de realizarea fotografiilor.

Datorită rezoluţiei de 8 megapixeli, fotografiile realizate cu Viewty Smart pot fi trimise şi încărcate online sau pot fi printate şi puse direct în ramă. Prin setarea maximă ISO de 1600, scenele cu o luminozitate slabă sau întunecate pot fi captate şi fără flash. Mai mult, funcţia poate fi îmbunătăţită prin flash-ul LED al telefonului. Noul Viewty Smart este dotat cu noi funcţii ale camerei, precum Multi Face Detection şi înregistrarea video la calitatea D1 DVD, dar şi o serie de moduri de fotografiere precum Touch Shot, Art Shot, Beauty Shot, Panorama Shot şi Continous Shot. 

Interfaţa intuitivă S-class UI îmbunătăţită pentru funcţiile camerei foto
Viewty Smart este dotat cu interfaţa 3D S-Class UI care a fost adaptată special pentru funcţiile camerei, prin crearea unei taste pe ecran pentru accesul direct la modurile de fotografiere şi un folder special în care sunt stocate fotografiile recent realizate pentru vizionarea acestora fără a accesa galeria foto. De asemenea, LG a inclus şi un mod mai simplu pentru zoom in şi out: rotirea degetului pe ecranul tactil în sensul acelor de ceas pentru zoom in şi rotirea în direcţia opusă pentru zoom out. Zoom-ul mai poate fi realizat şi prin mişcări pe ecran prin apropierea şi întinderea degetelor.

Viewty Smart permite descărcarea şi trimiterea fotografiilor în aceleaşi condiţii optime în care le realizează. Terminalul încorporează funcţia geo-tagging a A-GPS-ului, compatibilitate wi-fi, reţea HSDPA de 7.2 Mbps şi oferă o memorie internă de 1.5 GB, alături de  carduri MicroSD de până la 32 GB.

LG Viewty Smart este disponibil la un preţ recomadat de 1849 RON.

Bucuresti, 09.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *