free download 78 travel guides written by experts

LG transforma ideile in realitate

LG a prezentat la Mobile World Congress 2009 ultimele inovaţii în domeniul comunicaţiilor mobile:
·    Un modem wireless pentru terminale 4G avand la bază tehnologia Long Term Evolution (LTE)
·    Primul telefon din lume transparent
·    Disponibilitatea pe piaţă a primului telefon mobil ceas 3G cu ecran complet senzitiv

LG Electronics, unul dintre liderii globali în domeniul comunicaţiilor mobile, a prezentat ultimele inovaţii şi cele mai noi terminale mobile în cadrul Mobile World Congress (GSMA) 2009 la Barcelona, Spania.

În topul inovaţiilor prezentate în premieră mondială se numără un modem wireless pentru terminale având la bază tehnologia LTE,  primul telefon din lume transparent şi disponibilitatea pe piaţă a telefonului ceas 3G cu ecran complet senzitiv (LG-GD910). Printre inovaţiile LG se numără şi interfaţa grafica intuitivă şi dinamică 3D S-Class, care a fost folosită pentru terminalul Arena (model LG-KM900).

“Am dezvoltat produsele pornind de la nevoile consumatorilor, tranformându-le ideile în realitate “a afirmat Dr. Skott Ahn, Preşedinte şi CEO al Companiei Mobile Communications a LG Electronics.”

Astfel, LG a prezentat primul card de date bazat pe tehnologia 3GPP Long Term Evolution (LTE), ce va utiliza un chip modem LG. Acest modem reprezintă componenta esenţială pentru a crea un terminal 4G având la bază tehnologia LTE şi, în acelaşi timp, pentru a deveni standardul tehnologic al comunicaţiilor mobile de generaţia a patra. Prin crearea chipului, LG progresează în dezvoltarea unui telefon 4G, pregatit pentru lansarea pe piaţă. Prin intermediul a două antene, terminalele bazate pe standardele LTE pot suporta teroretic viteze de download de până la 100 Mbps şi respectiv, viteze de încărcare de până la 50 Mbps.

LG face un pas îndrăzneţ în materie de design prin realizarea primului telefon mobil cu carcasă transparentă. Compania dovedeşte că un design spectaculos şi inovator nu se reduce la culori uimitoare, ci poate reprezenta naturaleţe şi simplitate. Modelul LG-GD900, strălucitor asemenea cristalului, glisează şi dezvăluie tastatura translucidă care luminează întregul telefon. Alături de desing-ul unic, LG-GD900 oferă utilizatorilor şi cele mai avansate funcţii bazate pe tehnologii de ultimă generaţie. Unul dintre cele mai senzaţionale terminale ale anului 2009, va fi lansat pe pieţele din întreaga lume în a doua parte a anului.

{mosimage}Anunţat în cadrul CES 2009, primul telefon ceas cu ecran complet tactil a fost prezentat la Mobile World Congress 2009 în varianta finală pentru piaţă. Telefonul ceas LG (LG-GD910) este primul din lume care asigură transferul de date de mare viteză şi realizarea de video-apeluri cu ajutorul camerei incorporate. LG nu a sacrificat funcţionalitatea în favoarea mărimii – telefonul ceas este capabil să trimită mesaje scrise, să efectueaze apeluri şi, bineînţeles, să arate ora exactă . Acest lucru este posibil folosind ecranul tactil cu dimensiunea de 3,63cm.

Bucuresti, 17.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *