free download 78 travel guides written by experts

LG te invita sa-ti creezi propriul sistem Home Cinema si sa alegi filmul preferat

Beneficiu dublu: experienţă uimitoare oferită de DVD-urile şi sistemele Home Cinema LG alături de un card de membru pentru închirierea filmelor pe DVD

LG Electronics România, unul dintre liderii în domeniul echipamentelor electronice, electrocasnice şi al comunicaţiilor mobile, lansează campania promoţională „LG te invită să alegi filmul care ţi se potriveşte!”, oferind consumatorilor posibilitatea de a-şi creea propriul sistem Home Cinema şi să aleagă filmul preferat. Astfel, în perioada 27 aprilie – 30 iunie 2009, la fiecare DVD sau sistem Home Cinema LG achiziţionat din reţelele Domo şi Technomarket din Bucureşti, clienţii primesc automat un card pentru închirierea filmelor pe DVD de la bancomantele Cinebank.

„Consumatorii moderni sunt din ce în ce mai orientaţi spre crearea propriului sistem home cinema acasă, îmbinând confortul cu tehnologia avansată. Prin această campanie, dorim să oferim consumatorilor români posibilitatea de a se bucura de o experienţă de cinematograf inedită prin alegerea unui DVD sau a unui sistem Home Cinema LG performant şi a filmului preferat,” a declarat Roh Pan Ock, preşedinte al LG Electronics România.

Astfel, consumatorii care achiziţionează orice model de DVD sau sistem Home Cinema LG model clasic (de 300-500 W) sau model premium (de 700-1000 W) înscris în campania promoţională în perioada derulării acesteia, beneficiază de un card gratuit de membru Cinebank Bronze, Silver sau Gold ce poate fi utilizat în reţeaua Cinebank pentru închirierea de filme pe DVD.

După achiziţie, casierul magazinului va verifica datele facturii de cumpărare a produsului LG şi va stabili valoarea cardului de membru – Bronze, Silver sau Gold – după care va încheia contractul de validare a cardului de membru.

Cardurile Cinebank au o valoare predefinită, urmând a fi reîncărcate de consumatori la bancomantele Cinebank din locaţiile din Bucureşti (click aici pentru vizionarea locaţiilor).

Astfel, cardul Bronze are o valoare de 20 RON şi este fără credit, clientul urmând să încarce ulterior acest credit direct la bancomatele Cinebank, plătind o sumă de minim 3 RON. Cardul Silver are o valoare de 50 Ron şi este oferit consumatorilor cu un credit iniţial de 40 RON, iar cardul Gold are o valoare de 100 RON, iar consumatorii beneficiază ca şi credit iniţial de întreaga valoare a acestuia. Creditele se pot utiliza accesând bancomatele de închiriere de filme din locaţiile Cinebank din Bucureşti, pe o perioadă de un an de la data semnării contractului, cu posibilitate de prelungire.

Regulamentul campaniei este disponibil pe site-ul LG Electronics România www.lge.ro şi în magazinele participante la promoţie.

Bucuresti, 28.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *