free download 78 travel guides written by experts

LG si PRADA lanseaza cel mai nou terminal PRADA by LG in Europa

O formă exclusivă de rafinament şi stil în telefonia mobilă contemporană

LG Electronics (LG), unul din principalii jucători globali în domeniul comunicaţiilor mobile, şi Grupul PRADA (Prada), unul dintre cele mai importante branduri globale de fashion, au anunţat lansarea la nivel global a noului succesor al terminalului PRADA by LG. Cel mai nou telefon realizat în urma parteneriatului LG şi PRADA va fi disponibil în Europa la sfârşitul lunii noiembrie a anului în curs.

Cel mai nou terminal PRADA by LG (Model: LG-KF900) oferă o serie de funcţii tehnice adaptate celor mai sofisticate preferinţe în domeniul telefoniei mobile. În exterior, noul terminal păstrează acelaşi aspect minimalist care a devenit un element cheie în realizarea design-ului terminalelor cu ecran tactil din întreaga lume. O schimbare definitorie la noul terminal constă într-o serie de elemente estetice care oferă un look profesional, un aspect mai sofisticat, fiind în acelaşi timp şi un instrument eficient de comunicare.

Îmbunătăţiri semnificative au fost aduse şi la interfaţa telefonului, prin tehnologia UI flash activă şi răspunsul mult mai rapid la atingere care oferă o nouă experienţă în folosirea funcţiilor noului terminal. Software-ul a fost de asemeni îmbunătăţit, prin extensii de hard ce includ capacitatea de conexiune 3G HSDPA la peste 7.2 Mbps şi o cameră foto de 5 megapixeli, cu funcţii avansate precum înregistrarea video în slow motion şi redare DivX. Alte caracteristici includ Wi-Fi, browser full HTML şi apelare video.

O adevărată inovaţie în materie de rafinament şi stil, cel de-al doilea terminal PRADA by LG combină elementele specifice primului model cu elemente definitorii PRADA precum tonuri de apel, wallpaper şi  videoclipuri selectate special pentru a oferi o experienţă unică utilizatoilor. Fiecare dintre aceste elemente poartă semnătura PRADA, demonstrând filosofia companiei pentru un design inovator. Telefonul include fotografii din colecţia PRADA Toamnă/Iarnă 2008, filme de animaţie PRADA special create pentru telefonul PRADA by LG şi wallpaper-uri cu teme principale ilustrând colecţiile  PRADA din 2001.

De această dată, LG şi PRADA aduc noi tendinţe în domeniul telefoniei mobile cu o ofertă uimitoare, PRADA Link (Model: LG-LBA-T950). Lansat în acelaşi timp cu terminalul, acest ceas digital subţire şi elegant este un dispozitiv Bluetooth care poate monitoriza apelurile, permiţând şi citirea mesajelor text fără ca telefonul să fie scos din geantă sau din buzunar. Eleganţa extraordinară a telefonului este reflectată şi de noul accesoriu; PRADA Link revoluţionează metodele convenţionale din domeniul comunicaţiilor mobile, adăugând confort şi asigurând o utilizare mai bună terminalului cu accente fashion.

Noul terminal PRADA by LG şi PRADA Link vor fi disponibile la un preţ începând cu 600 Euro, la distribuitorii specializaţi din Marea Britanie, Franţa, Germania, Italia, Spania, Olanda şi alte ţări din Europa.

Bucuresti, 19.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *