metalshow

LG Shine aduce un plus de stralucire

gamei de terminale mobile Black Label Series

  • Al doilea terminal din gama Black Label series  
  • Primul telefon mobil creat în întregime din metal, cu ecran tip oglindă   
  • Cameră auto focus dotată cu lentile Schneider-Kreuznach şi card de memorie extern disponibil

LG Electronics, lider mondial în domeniul comunicaţiilor mobile, a lansat la Londra terminalul LG Shine, cel mai nou model din renumita gamă premium Black Label Series.

LG Shine, primul terminal slider creat în totalitate din metal satisface până la cel mai mic detaliu cerinţele consumatorilor moderni, îmbinând designul deosebit cu tehnologia de înaltă calitate, incluzând card de memorie externă  (MicroSD card) şi cameră foto auto focus de 2 megapixeli cu lentile Schneider-Kreuznach.

Telefonul Shine oferă consumatorilor o adevărată experienţă extra-senzorială prin ecranul sofisticat, asemănător unei oglinzi atunci când telefonul este închis. KE970 dezvăluie un display color de 2,2 inchi şi iconuri strălucitoare în nuanţe de bleu atunci când acesta este utilizat. Totodată, accesul la meniul telefonului se realizează printr-o tastă de navigare multifuncţională, uşor de utilizat.

Mai mult, LG a încorporat în terminalul KE970 o întreagă serie de dotări de vârf precum gama largă de culori a display-ului, media player-ul cu suport multi-codec (MP3, WAV, ACC++), compatibiltata GPRS şi EDGE sau conectivitatea Bluetooth şi USB .

KE970 lansează un nou trend în materie de telefoane mobile prin introducerea conceptului “Styled in Metal”, oferind look-ul sofisticat şi inovator care combină tehnologia de înaltă calitate şi design-ul sofisticat ce nu se regăseşte la niciun alt terminal mobil.

“Shine este senzaţia anului 2007. Oameni sunt atraşi de obiectele strălucitoare. Acestea transmit mesaje de bucurie, veselie, emoţii profunde şi dorinţe, trăsături ce descriu în totalitate telefonul Shine. Prin designul deosebit ce depăşeşte cu mult simpla nevoie a consumatorilor de a deţine un telefon mobil, LG ridică din nou standardul pe piaţa telefoanelor mobile.”, a declarat Dr. Skott Ahn, Preşedinte şi CEO al companiei Mobile Communication a LG Electronics.

Disponibil deja în Coreea, telefonul Shine a fost vândut în peste 180.000 de unităţi începând cu luna noiembrie 2006 şi continuă să se vândă în peste 3500 de unităţi zilnic. LG preconizează acelaşi succes şi pe piaţa din Marea Britanie, ca urmare a campaniei de lansare susţinute de celebrul iluzionist David Blaine.

“Fiind al doilea terminal din gama Black Label Series, el va fi cu siguranţă comparat cu LG Chocolate, telefonul anului 2006. În timp ce Chocolate a  consacrat compania LG ca lider in domeniul telefoanelor mobile cu design inovator, terminalul Shine targetează un public mai variat oferind o nouă perspectivă prin designul diferit şi dotările atractive.”, a declarat Dl. Chang Ma, Vicepresident Marketing Strategy Team.

Telefonul KE970 este disponibil din 7 februarie 2007.

Specificaţii tehnice
Design
·    Concept: combinaţia perfectă între design şi tehnologie
·    Creat din metal: suprafaţa strălucitoare generată de oţelul inoxidabil – simplă, netedă şi cu tastatura ascunsă
·    Ecranul LCD oglindă cu diagonală de 2,2 inchi : inactiv, display-ul este asemănător unei oglinzi, transformându-se într-un telefon obişnuit când telefonul este utilizat
·    Cameră autofocus de 2 megapixeli cu lentile Schneider-Kreuznach : Slim Digital Camera Look
·    Tastă de navigare multifuncţională: tastă multifuncţională ce facilitează accesul la meniu
·    Grosime de 13,8 mm: terminalul este atât de subtire încât încape cu uşurinţă într-o poşetă mică sau în buzunarul de la cămaşă…sau chiar în buzunarul unei perechi foarte strâmte de jeanşi!

▪ Cameră/ Cameră Video
·    Cameră de 2 megapixeli cu lentile Schneider-Kreuznach pentru o mai mare claritate a imaginii
o    Funcţia Auto Focus & Bliţ
o    9 secvenţe Multi Shots
o    4 filtre (Color/NegruB&Alb/Sepia//Negative)
o    Display de 2,2 inchi QVGA, LCD 262K TFT pentru imagini şi înregistrări video la rezoluţie bună
·    Video
o    Înregistrările video pot avea durata maximă a capacităţii memoriei
o    Funcţia de downloadare PC Sync
o    Formate suportate: MPEG4, H.263

▪ Musică
·    MP3 Player
·    Suport Multi Codec
o    MP3, MPEG4, WAV, 3GP, AAC/AAC+/AAC++ suport Multi sound codec
·    Memorie internă: 50 MB + Memorie externă(Micro SD)
·    10 efecte egalizator (General, 3D, Concert, Jazz, Pop, Rock, Dance, Live, Bass, Country)
·    Real spectrum

▪ Capacităţi de conectare
·    Internet
o    WAP (2.0)
·    Bluetooth (Ver. 1.2)
·    Posibilitatea de citire a documentelor(PDF, DOC, XLS, PPT, TXT)
·    GPRS, EDGE(Class) 10
·    Data/Fax (USB Port)

Bucuresti, 7.2.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *