free download 78 travel guides written by experts

LG se remarca si in 2009 prin obtinerea a patru premii in cadrul EISA Awards

Produsele LG, apreciate de editorii europeni pentru tehnologiile încorporate, design-ul şi impactul redus asupra mediului

LG Electronics, unul dintre liderii globali pe segmentul de televizoare cu ecran plat, produse audio-video şi terminale mobile, anunţă că a fost distins cu patru premii prestigioase de către Asociaţia Europeană de Imagine şi Sunet (EISA-European Imaging and Sound Association). LG a obţinut cele mai mari recunoaşteri pentru patru categorii, câştigând premiul televizorul LCD al anului 2009-2010 în Europa pentru modelul SL8000, player-ul Blu-Ray al anului 2009-2010 în Europa pentru modelul BD390, sistemul Home Theater al anului 2009-2010 în Europa pentru modelul HB954PB şi telefonul ecologic al anului 2009-2010 în Europa pentru modelul LG-KM900( Arena). Ceremonia de decernare a premiilor va avea loc în cadrul IFA, în data de 4 septembrie 2009, la Berlin.

„Câştigarea acestor premii reprezintă confirmarea poziţiei de lider a LG pe piaţa europeană şi abilitatea noastră de a crea produse care vin în întâmpinarea necesităţilor consumatorilor prin combinaţia ideală de tehnologii inteligente şi design elegant”, a declarat Simon Kang, CEO al companiei Home Entertainment a LG Electronics. „Suntem onoraţi pentru aceste prestigioase premii EISA pe care le-am obţinut şi vom continua să creăm produse care să îndeplinească toate cerinţele consumatorilor europeni”.

   „Premiile obţinute confirmă angajamentul LG de dezvoltare durabilă a business-ului”, a declarat Dr. Skott Ahn, CEO al companiei Mobile Communication a LG Electronics. „Suntem încurajaţi de câştigarea premiului pentru telefonul ecologic al anului 2009-2010 şi vom continua să ţinem cont de balanţa între importanţa oferirii consumatorilor produse cu  valoare adăugată şi protecţia mediului înconjurător. Vrem să oferim consumatorilor noştri europeni posibilitatea de a experimenta cele mai noi tehnologii disponibile şi să rămână în acelaşi timp responsabili faţă de mediu”.

EISA este cea mai mare organizaţie editorială multimedia din Europa, cu membri ce reprezintă 50 de reviste de specialitate din 19 tări europene. În luna iunie a fiecărui an, redactorii şefi ai fiecărei reviste membră EISA se întâlnesc pentru a decide care produse, ce au fost analizate în cursul anului precedent în cadrul publicaţiilor pe care le reprezintă, merită să primescă premiile EISA. 

Produsele câştigătoare LG au fost recunoscute pentru combinaţia ideală între design-ul elegant şi o serie de funcţii şi tehnologii avansate.

Televizorul LCD SL8000 oferă cel mai spectaculos design, datorită ecranului fără ramă. În cadrul distincţiei oferite, EISA a afirmat că „modelul SL8000 oferă o uimitoare experienţă de vizionare Full HD la un preţ accesibil” şi „ va convinge telespectatorii prin culorile sale ce par naturale, contrastul surprinzător şi nuanţele puternice de negru”.

Player-ul blu-ray model LG-BD390 se remarcă prin posibilităţile multiple de acces la fişierele video de pe internet. Conform declaraţiilor EISA, BD390 nu a fost distins doar pentru „preţul accesibil”, ci şi pentru „unicitatea care este dată de conectivitatea wireless şi compatibilitatea totală cu toate interfeţele standard (USB, HDMI 1080p, S-Video, YUV) şi oferă chiar 7.1 canale de ieşire de tip analog”.

Modelul LG HB954PB, care a câştigat şi premiul pentru inovaţie în cadrul CES 2009, este primul sistem home theater blu-ray premium de la LG şi oferă o claritate ireproşabilă a sunetului dar şi a imaginii, alături de accesul la diverse tipuri de conţinut de pe discurile blu-ray şi video streaming instant de pe YouTube. EISA a recunoscut de asemenea şi „design-ul atractiv al modelului LG HB954PB şi sunetul excepţional” dar şi „ modul simplu, extrem de uşor de instalare”, înainte de a anunţa că utilizatorii „pot experimenta blu-ray-ul în full High Definition şi sunetul surround, pentru o experienţă unică video şi audio, beneficiind de o calitatea superioară a fişierelor de acest tip.”

LG-KM900  Arena este telefonul premium LG care combină design-ul minimalist şi ecranul senzitiv inteligent cu interfaţa grafică tridimensională S-Class a LG. Nu este primul an în care EISA recunoaşte inovaţia de care dă dovadă LG prin produsele sale. Compania şi-a îmbogăţit portofoliul cu 3 premii în 2006 şi 2007. În ceea ce priveşte premiile din acest an, EISA a declarat despre telefonul LG Arena:
„Modelul KM900 de la LG, cunoscut şi sub denumirea de Arena, nu surprinde doar prin design, ci şi prin faptul că este cel mai ecologic terminal mobil complet echipat disponibil pe piaţă. LG a reuşit să ofere un terminal cu impact redus asupra mediului prin componentele şi materialele utilizate în producerea sa, conform analizei realizate de SIMS Recycling.

Produsele LG din categoria home entertainment şi terminale mobile au devenit omniprezente în majoritatea marilor lanţuri de retail din Europa. Livrarile de televizoare LG cu ecran plat au crescut până la 1.67 milioane de unităţi din aprilie până în iunie 2009, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, când s-au înregistrat 1.09 milioane de unităţi. În ceea ce priveşte terminalele mobile, LG declară că vânzările înregistrate în Europa au crescut de la 3.84 milioane de dispozitive comercializate în al doilea trimestru din 2008 la peste 5 milioane de unităţi un an mai târziu. Produsele LG au reuşit să înregistreze rezultate pozitive chiar şi contextul economic actual.

Anul acesta, premiile EISA merg către:

Televizorul LCD SL8000 de la LG:
Televizorul LCD al anului 2009-2010 în Europa

Modelul LG SL8000 Full HD 1080p reprezintă combinaţia ideală între stil şi inovaţie tehnologică. Tehnologia LG TruMotion 200Hz permite utilizatorului să urmărească imagini rapide fără distorsiuni. Fiecare detaliu este clar datorită rezoluţiei Full HD 1080p şi panelului Super IPS. Mai mult, funcţiile Expert Mode şi Picture Wizard controlează cu o precizie ireproşabilă fiecare aspect al calităţii imaginii chiar şi la detaliile de minut.

DVD Player-ul LG BD390:
Player-ul Blu-Ray al anului 2009-2010 în Europa

Noul player blu-ray LG BD390 oferă utilizatorilor o interactivitate mai mare în propriul living prin conexiunea Wi-Fi încorporată şi certificarea DNLA. Datorită interactivităţii BD-Live, utilizatorii se pot conecta la Internet pentru a se bucura de jocuri video, muzică şi filme. De asemenea, pentru video streaming, utilizatorii au posibilitatea de a selecta fişierul video dorit dintr-o generoasă galerie video YouTube. Modelul BD390 este capabil să ruleze formate high-defition, precum MKV şi DivX HD, care pot fi stocate pe un hard drive extern. Acest player blu-ray răspunde la comenzi extrem de repede prin Modul Express Reaction.

Sistemul Home Theater Blu-ray LG HB954PB premium :
Sistemul Home Theater al anului 2009-2010 în Europa

Modelul HB954PB este sistemul home cinema blu-ray  premium de la LG cu 5.1-canale, care oferă o claritate ireproşabilă atât audio cât şi video dar şi acces nelimitat la diverse tipuri de conţinut media de pe discuri Blu-ray, DVD-uri, DivX HD şi fişiere MKV. Acest sistem home theater nou încorporează Dolby True HD, Dolby Digital Plus şi DTS-HD Master Audio Essential, oferind un sunet optim printr-un sistem avansat de boxe. Modelul HB954PB este certificat DNLA şi poate căuta cu uşurinţă şi accesa tipuri de entertainment din mediul digital din dispozitive aflate în reţeaua proprie (DNLA) şi să se conecteze direct la internet la viteză maximă prin WI-Fi încorporat. Totodată, HB954PB se poate conecta şi prelua pentru transmitere înregistrările video de la YouTube, poate rula muzică direct de pe iPod şi poate accesa şi conţinut digital stocat pe un hard drive extern. Design-ul este un punct forte pentru acest sistem, cu cele patru boxe în formă de pahar de şampanie, în nuanţe de albastru şi argintiu.

Telefonul LG-KM900 ARENA:
Telefonul ecologic al anului 2009-2010 în Europa

LG-KM900 sau Arena este telefonul premium LG care oferă o experienţă unică de utilizare, sunet digital surround Dolby Mobile, un ecran WVGA, o cameră de 5 megapixeli şi o capacitate de stocare de 40GB. Interfaţa intuitivă 3D S-Class transformă accesarea funcţiilor avansate într-o experienţă surprinzătoare. LG Arena combină funcţionalitatea cu design-ul elegant.  Ecranul WVGA cu diagonala de 3 inci oferă o rezoluţie de 4 ori mai mare decât un ecran QVGA standard, ceea ce permite utilizatorilor să trăiască o experienţă de vizualizare unică pentru filmele DivX sau Xvid, LG Arena este disponibil în mai multe variante de culori: argintiu, negru, roz şi gri şi se găseşte pe piaţa din Europa din luna martie a acestui an.

Bucuresti, 20.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *