metalshow

LG prezinta singurul ecran pentru televizoare cu plasma care aduce

o impresionantă rată de contrast de 30.000:1

LG Electronics (LG), jucător important pe piaţa mondială a ecranelor plate, a lansat în cadrul expoziţiei dedicate modelelor de televizoare cu ecran plat, FPD Internaţional 2007, noile ecrane “G Platform” pentru televizoarele cu plasmă cu o calitate a imaginii imbunătăţită. Expoziţia s-a desfăşurat în perioada 24 – 26 octombrie în Yokohama, Japonia. Noile ecrane LG pentru televizoare cu plasmă HD şi Full HD oferă o impresionantă rată de contrast de 30.000:1, dublu faţă de rata de contrast maximă deja existentă de 15.000:1. Ecranele G Platform sunt capabile să reproducă într-un mod excepţional întregul spectru de culori, inclusiv nuanţele de negru închis, reducând cu 20% rata de reflexie. Spre deosebire de ecranele clasice care îmbunătăţesc calitatea culorilor prin folosirea negrului intens, LG a îmbunătăţit calitatea redării culorilor prin dotarea ecranelor cu dielectrici, optimizând fiecare grup de fosfor care formează pixelii.

“Ecranele noastre G Platform vin cu o imagine de calitate superioară şi un un preţ accesibil datorită utilizării tehnologiei LG de înaltă generaţie. Tehnologia specială de procesare a imaginii dublează rata standard de refresh de la 50 Hz la 100 Hz, eliminând imaginea blurată sau în mişcare care reduce calitatea înregistrării. Aceste ecrane silenţioase vor oferi cea mai clară imagine consumatorilor de pe pieţele PAL din Europa, Asia, Orientul Mijlociu şi Africa”, a declarat Christopher Kim, Vicepreşedinte al PDP Module Marketing Team, LG Electronics.

LG s-a asigurat că televizoarele construite cu acest tip de ecran sunt produse ergonomice care oferă confort vizual. G Platform ajută la dispariţia senzaţiei de ochi iritaţi  şi oboseală în faţa ecranului prin eliminarea zgomotului de fundal şi adaptând luminozitatea şi rata de contrast la mediul în care este situat televizorul. Totodată, aceste produse sunt cele mai silenţioase din categoria din care fac parte, asigurând consumatorii că pot auzi chiar şi dialogurile şoptite în timp ce vizionează filmul preferat. Ecranele G Platform vor fi încorporate plasmelor TV LG la sfârşitul anului 2007.

Ecranele vor fi disponibile în mai multe dimensiuni – 32 de inch, 42 de inch şi 50 de inch pentru modelele High Definition dar şi 50 de inch şi 60 de inch pentru modelele Full High Definition. Toate modelele HD dar şi modelul Full HD cu diagonala de 50 de inch au încorporată tehnologia de scanare de ultimă generaţie. De asemenea, toate modelele de ecrane oferă o rată de refresh de 100 Hz.

Totodată, LG oferă cea mai completă gamă de ecrane cu plasmă, având diagonale între 32 şi 102 inch.

Bucuresti, 29.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *