free download 78 travel guides written by experts

LG prezinta primul telefon mobil cu platforma Windows Phone 7 Series

Parteneriatul dintre cei doi giganţi ai industriei comunicaţiilor mobile – LG şi Microsoft – dezvăluie mult aşteptata platformă

LG Electronics, unul dintre liderii la nivel global în domeniul comunicaţiilor mobile, a prezentat primul terminal ce încorporează platforma Windows Phone 7 Series, în cadrul Engadget Show care a avut loc în New York la finalul lunii februarie. Este pentru prima dată când Microsoft prezintă platforma Windows Phone 7 Series pe un telefon aparţinând unei companii de profil.

În cadrul Engadget Show, Aaron Woodman, Director al companiei Microsoft Corp. a prezentat funcţiile principale ale Windows Phone 7 Series pe un ecran imens şi a dezvăluit un prototip de terminal LG compatibil Windows Phone 7 Series. Pe telefonul LG, Woodman a evidenţiat ecranul de start, motorul de cautare Bing şi alte opţiuni multimedia.

Terminalul LG a fost special creat pentru a fi compatibil cu noile funcţii ale Windows Phone 7 Series, ce oferă o experienţă nouă şi unică de utilizare a telefoanelor mobile. Din momentul semnării parteneriatului strategic dintre LG Electronics şi Microsoft, în cadrul World Mobile Congress din 2009, cei doi giganţi au colaborat intens pentru a lansa pe piaţă terminale mobile ce încorporează sistemele de operare Windows, câştigând în acelaşi timp credibilitate şi notorietate pe piaţa terminalelor inteligente.

Prototipul LG cu Windows Phone 7 Series se află în perioada de dezvoltare, iar LG estimează că terminalul va fi lansat pe piaţa globală în cel de-al 4-lea trimestru din 2010.

Bucuresti, 11.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *