free download 78 travel guides written by experts

LG lanseaza telefonul inspirat din arta, Renoir

Cameră foto de 8 megapixeli, o interfaţă complet tactilă, Dolby Mobile şi Wi-Fi
 
LG Electronics, unul din principalii jucători globali în domeniul comunicaţiilor mobile, anunţă lansarea oficială a terminalului multimedia LG-KC910, cu un ecran complet tactil şi cameră foto cu rezoluţie de 8 megapixeli. Noul model, de inspiraţie artistică, cunoscut sub numele de Renoir, va fi disponibil pe piaţa din Europa la începutul lunii octombrie, dotat cu o serie de caracteristici, precum Wi-Fi, Dolby Mobile pentru muzică, funcţiile camerei foto depăşind pe cele disponibile la anumite camere foto digitale.
„Renoir este mult mai mult decât un telefon cu cameră foto. Noul model oferă, printr-o simplă atingere, o adevărată experienţă vizuală, auditivă şi tactilă,” a afirmat Dr. Skott Ahn, Dr. Skott Ahn, Preşedinte şi CEO al companiei Mobile Communications a LG Electronics. „Camera foto de 8 megapixeli este doar una dintre caracteristicile telefonului. Îmbinarea unică a funcţiilor, printre care o interfaţă complet tactilă, Dolby Mobile pentru muzică şi suportul încorporat pentru Wi-Fi şi A-GPS, face posibilă utilizarea Renoir în moduri specifice.”

Specificaţiile camerei foto
Renoir poate realiza fotografii la o rezoluţie de 8 megapixeli, care pot fi editate prin funcţiile camerei pentru a fi trimise online sau imprimate. Unele funcţii ale camerei Renoir sunt de cele mai multe ori disponibile doar la camerele foto profesioniste individuale, printre acestea fiind lentilele certificate Schneider-Kreuznach, flash Xenon, focus manual si automat, ISO 1600 şi geo-tagging.

Unul dintre principalele avantaje ale Renoir este ecranul complet tactil şi camera foto de 8 megapixeli, cu funcţii tactile unice. Una dintre caracteristici, Touch Shot, face posibilă o fotografiere exactă, permiţând utilizatorilor să fixeze obiectul printr-o simplă atingere a ecranului. Fotografierea este realizată imediat ce degetul este îndepărtat de pe ecran. Funcţia Touch Shot, disponibilă pentru prima dată la un telefon mobil, stabilizează automat imaginea şi elimină necesitatea unui buton special pentru aceasta. 

Principalul avantaj al Renoir faţă de camerele foto digitale individuale este capacitatea de conexiune la reţelele 3G HSDPA şi Wi-Fi. Prin aceasta, timpul de aşteptare pentru trimiterea fotografiilor este redus. Acestea pot fi trimise sau încărcate direct, într-un mod mult mai simplu, de oriunde din lume. Funcţia geo-tagging, datorată capacităţilor A-GPS ale Renoir, permite localizarea geografică unde au fost realizate fotografiile şi poziţionarea acestora pe hărţi online interactive.

Modurile speciale de fotografiere face ca fotografiile realizate să aibă un look special, obţinut de obicei doar de un profesionist. Modul de fotografiere Beauty Shot reduce imperfecţiunile de pe feţele persoanelor fotografiate, făcându-le mai luminoase şi mai clare. Funcţia este atât de inteligentă încât recunoaşte feţele pe care trebuie aplicat acest efect pe anumite zone. Modul Art Shot permite utilizatorilor să folosească o serie de efecte prestabilite, pentru modificări simple precum alb şi negru, sau unele mai puţin obişnuite şi nuanţate, precum tonuri calde sau reci.

O experienţă multimedia nemaiîntâlnită
Renoir oferă o experienţă multimedia de excepţie. Renoir este primul terminal disponibil pe piaţa globală care include Dolby Mobile, o serie integrată de tehnologii audio care asigură o claritate a sunetului şi bass puternic pentru o experienţă nemaiîntâlnită în ascultarea muzicii.

Înregistrare video se realizează cu Renoir mai bine decât cu orice alt telefon, datorită capacităţii de filmare în slow-motion, la 120 cadre pe secundă, sau de comprimare a înregistrării evenimentelor lungi, folosind o înregistrare la cinci cadre pe secundă. Prin suportul încorporat pentru vizualizarea filmelor DivX şi Xvid, Renoir permite ore întregi de divertisment.

Ca şi în cazul fotografiilor, Renoir permite încărcarea oricărui conţinut creat, de la fişiere audio, video sau text, prin intermediul reţelelor 3G HSDPA sau Wi-Fi. Renoir oferă o experienţă completă web 2.0, permiţând folosirea aplicaţiilor web, inclusive a celor care necesită GPS.
 
O interfaţă intuitivă, ce permite personalizarea
Renoir funcţionează în acelaşi mod în care gândesc oamenii. Interfaţa este atât intuitivă cât şi uşor de personalizat, cu un ecran complet tactil, care asigură spaţiul potrivit pentru funcţiile multimedia. În momentul deshiderii, telefonul îşi întâmpină utilizatorii cu un ecran care găzduieşte numeroase shortcut-uri. Acestea pot fi selectate dintr-o gamă largă de aplicaţii şi localizate pe desktop. Printre acestea se află aplicaţiile online ale Renoir, care folosesc conţinut direct de pe web pentru a oferi informaţii precum starea vremii.

Pentru aplicaţii precum text messaging, Renoir permite utilizatorilor să aleagă tipul de interfaţă pe care vor să îl folosească – fie o tastatură tactilă QWERTY, asemeni unei tastaturi de computer, fie o tastatură alfanumerică, disponibilă la majoritatea telefoanelor mobile. O altă caracteristică specifică ecranului tactil al Renoir este modul de apelare rapidă cu ajutorul fotografiilor, care permite utilizatorilor să navigheze rapid prin contacte şi să obţină mai multe informaţii printr-o simplă atingere cu degetul.

LG a ales numele Renoir pentru succesorul Viewty pentru a reflecta personalitatea telefonului şi nivelul sofisticat al funcţiilor multimedia. Designerii care au creat telefonul au avut ca sursă de inspiraţie modul în care artistul Renoir a folosit lumina şi culoarea pentru a suprinde scene cu un conţinut bogat de semnificaţii.

După debutul în Europa în acest an, Renoir va ajunge şi în Asia, America Latină şi ţările din CIS în noiembrie, în Orientul Mijlociu şi Africa în decembrie şi în China în ianuarie 2009. Cu o grosime de 13.95 mm, Renoir va fi disponibil în negru şi alte culori, în funţie de operator.

LG va lansa un alt terminal mobil cu cameră foto de 8 megapixeli în octombrie, modelul LG-KC780, cu o grosime de doar 13.70 mm. Acest model va avea o serie de caracteristici încorporate care îl vor transforma în cel mai potrivit instrument de realizare a portretelor.

Bucuresti, 02.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *