free download 78 travel guides written by experts

LG lanseaza ARENA, terminalul multimedia de top, complet echipat

Interfaţa  3D S-Class alături de cele mai avansate funcţii încorporate într-un terminal

LG Electronics, lider mondial în domeniul comunicaţiilor mobile, a lansat astăzi terminalul LG Arena (LG-KM900) în cadrul World Mobile Congress 2009. Arena, terminalul multimedia complet echipat, oferă o experienţă audio şi video surprinzătoare prin intermediul interfeţei intuitive 3D S-Class.

ARENA, cel mai nou model de telefon LG este echipat cu   funcţii multimedia avansate şi cu interfaţa grafica 3D de ultimă generaţie. Arena este primul şi pana in prezent singurul telefon multimedia disponibil pe piaţă care încorporează Dolby Mobile de la Dolby Laboratories, Inc. (NYSE: DLB), oferind astfel cea mai uimitoare experienţă auditivă surround pentru înregistrările video şi audio.

„Ceea ce face telefonul Arena să fie cu adevărat special este interfaţa grafica 3D S-Class, unică în industria terminalelor mobile. Am realizat o cercetare de piaţă iar rezultatele ne-au relevat faptul că utilizatorii nu sunt satisfăcuţi de interfeţele disponibile pe piaţă. Aceştia îşi doresc o modalitate simplă, rapidă şi distractivă de a utiliza funcţiile multimedia şi, în acelaşi timp, să beneficieze de o experienţă interesantă şi dinamică. Am reuşit sa oferim o alternativa la interfeţeer clasice prin cea mai nouă interfaţă LG 3D S-Class, care va impune noi standarde în domeniul telefoniei mobile, atât în ceea ce priveşte funcţionalitatea dar şi divertismentul”, a declarat Dr. Scott Ahn, Preşedinte şi CEO al companiei LG Electronics Mobile Communications.

Arena este primul terminal cu interfata grafica 3D S Class, aceasta urmand sa fie disponibila si la terminale LG premium ce vor fi lansate în cursul acestui an.
Interfaţa 3D S-Class

Intuitivă

Reel Scrolling

Meniul 3D intuitiv şi senzitiv facilitează accesul la contacte şi la conţinutul multimedia, fiind perfect pentru utilizatorii care preferă o interfata clasica. Funcţia Reel Scrolling afişează meniurile ca şi cum ar fi imagini pe o rolă de film, oferind iconuri pentru fiecare opţiune, iconuri care sunt atât de intuitive încât nu mai este necesară nicio explicaţie. Utilizatorii au posibilitatea de a-şi alege modalitatea de divertisment prin simpla atingere şi mişcare cu degetul pe un icon de pe interfaţa grafica 3D S-Class.

Camera foto a telefonului este completată de o opţiune aflată pe ecranul telefonului, similară cu cele ce se regăsesc la majoritatea camerelor foto profesioniste, care oferă utilizatorilor posibilitatea de a-şi regla setările camerei pentru a obţine imagini perfecte.

Rapiditate

Cubul
Interfaţa grafica S-Class a fost special concepută pentru a scoate în evidenţă avantajele ecranelor senzitive si de a elimina meniurile şi etapele prea multe şi complicate de acces. Acesta are la bază un cub care încadrează 4 ecrane ce pot fi personalizate pentru a oferi un acces rapid la toate funcţiile prin simpla răsucire a cubului cu vârful degetului. Având feţe multiple, cubul permite de 4 ori mai multe scurtături comparativ cu un singur ecran, facilitând accesul la meniuri.

Trecerea extrem de rapidă de la un meniu la altul este posibilă datorită interfeţei LG 3D S-Class şi a procesorului puternic AMD.

Distracţie

Efectul de imagini în alunecare în Galeria Flotantă de Imagini

Graficele animate în culori vesele conferă telefonului Arena o notă de dinamism ce nu se regăseşte în niciun alt terminal. Dinamica telefonului este cel mai vizibilă în Galeria de Imagini. Atunci când este ţinut în poziţie verticală, telefonul afişează imaginile una după alta, cu o acurateţe ireproşabilă.  În momentul în care telefonul este înclinat, imaginile alunecă pe ecran şi dispar, iar apoi reapar la o dimensiune mult mai mare. Mişcând degetul pe ecran din partea superioară către baza acestuia, telefonul afişează fotografii realizate în zile diferite. Mişcând degetul pe ecran din stânga către dreapta, utilizatorul poate vedea fotografiile realizate în aceeaşi zi.

Interfaţa grafica 3D S-Class reprezintă calea către lume multimedia uimitoare a LG Arena, ce include un sunet spectaculos şi claritate a înregistrărilor video, pentru a oferi cea mai uimitoare experienţă multimedia portabilă.

Funcţii Multimedia care parcă prind viaţă

Arena este primul telefon mobil care încorporează Dolby Mobile, pentru un sunet surround. Acestă tehnologie amplifică sunetul surround pentru filme şi alte înregistrări video şi oferă claritate şi intensitate sunetului pentru muzică. Seria de egalizatori presetaţi pentru a se potrivi cu orice gen de muzică preferat de consumatori, oferă o mai mare satisfacţie auditivă. Avand transmiţător FM încorporat, Arena poate reda muzică wireless print intermediul unui sistem Home stereo. Mufa standard de 3.5 mm permite posesorilor să utilizeze orice tip de căşti.

Ecranul complet senzitiv de dimensiuni mari, 3 inci, oferă o rezoluţie incredibilă WVGA, care este de 4 ori mai precisă decât QVGA. Datorită clarităţii unice a ecranului LCD, Arena reprezintă terminalul ideal pentru vizionat filme în formate DVD, DivX sau Xvid la o calitate ireproşabilă.

Terminalul poate înregistra fişiere video la o rezoluţie de DVD care arată excelent chiar şi atunci când sunt trasferate şi vizualizate pe un televizor de dimensiuni mari. Pentru mai mult divertisment, Arena poate înregistra în slow motion 120 cadre pe secundă pentru a surprinde orice detaliu.

Arena suportă sute de melodii şi filme datorită capacităţii de stocare de 40GB, incluzând memoria internă de 8 GB şi un slot micro SD. Bateria puternică facilitează un timp de stand by de 300 de ore şi până la 30 de ore de navigare.

Camera de 5 megapixeli, cu funcţii avansate, oferă o calitate superioară a imaginilor realizate, similară cu cea a unei camere profesioniste. Posibilitatea de a seta focusul camerei, auto şi manual, ajută utilizatorii sa imortalizeze orice moment deosebit.

Datorită tehnologiei 3G HSDPA 7.2 şi Wi-Fi, utilizatorii îşi pot transfera între ei cu uşurinţă muzică, filme şi fotografii prin site-urile de social networking. Telefonul încorporează şi serviciul Google Mobile, care include Google search, Google Maps, Gmail, YouTube şi Google Blogs. Totodată, funcţiile A-GPS şi geo-tagging sunt incluse. Experienţa uimitoare a navigării pe internet este intensificată de funcţii tactile ale telefonului.

Toate aceste funcţii avansate sunt încorporate într-o carcasă metalică rafinată, de dimensiuni ideale, respectiv 105.9 x 55.3 x 11.95 mm. Sticla termorezistenta care acoperă ecranul senzitiv asigură o durată de viaţă mai lungă a terminalului, un design sofisticat şi un ecran curatAvând lansarea oficială în cadrul Mobile World Congress, telefonul Arena va fi disponibil pe piaţa din Europa în luna martie, fiind ulterior lansat şi în alte regiuni.

Pentru mai multe informaţii despre LG Arena, vă rugăm vizitaţi //arena.lgmobile.com 

* Aplicaţiile serviciului Google Mobile pot varia în funcţie de operator.

Bucuresti, 17.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *