metalshow

LG KP500, cel mai nou terminal LG cu ecran complet tactil este acum disponibil si pe piata locala

LG KP500  a înregistrat un volum record de vânzări la nivel global în doar cinci săptămâni de la lansare

LG Electronics (LG), lider în domeniul telefoniei mobile, anunţă introducerea pe piaţa locală a noului terminal LG KP500, anunţat la nivel global în luna octombrie 2008. Terminalul cu ecran complet tactil este dotat cu tehnologie avansată, dispunând de funcţiile de ultimă generaţie ce se regăsesc deja în terminalele cu ecran complet tactil, disponibile pe piaţă.

LG KP500 oferă cel mai uşor mod de a intra în contact cu prietenii, cu ajutorul interfeţei avansate (UI) ce permite utilizatorilor să ataşeze poza unui prieten pentru apelare rapidă, fiind necesară doar atingerea imaginii pentru apelare.

LG KP500 este dotat cu stylus care este ataşat terminalului, facilitând recunoaşterea scrisului de mână. Astfel, utilizatorii pot scrie memo-uri şi mesaje text sau pot edita imagini prin simpla atingere a ecranului cu sylus-ul. Tastatura Qwerty tactilă apare în momentul în care telefonul este poziţionat orizontal, iar funcţia de rotire automată a ecranului repoziţionează orice imagine sau document pentru o vizualizare cât mai bună, indiferent în ce poziţie este rotit terminalul. Totodată, LG KP500 oferă jocuri pe bază de senzori de mişcare care se pot juca prin rotirea, răsucirea sau înclinarea terminalului pentru o experienţă distractivă şi interactivă.

Interfaţa Active Flash a LG KP500 este uşor de folosit de orice utilizator, datorită icon-urilor atractive de pe ecranul de 3 inci. Cu ajutorul icon-urilor, se pot accesa direct cele mai folosite funcţii, precum ceas, calendar, ramă foto, agenda, MP3 player şi radio FM.

LG KP500 – best seller global la numai cinci săptămâni de la lansare

La numai cinci săptămâni de la lansarea pe piaţa internaţională, terminalul LG KP500, s-a vândut în peste 150,000 de unităţi, distribuit printr-un singur retailer. Succesul continuă şi în acest moment, în fiecare zi fiind vândute între 6000 şi 7000 de LG Cookie, cererea fiind în continuă creştere.

„Acest răspuns pozitiv pe care l-am primit de la consumatori alătură LG KP500 de alte terminale LG best seller, precum LG Chocolate şi Viewty,” a afirmat Chang Ma, Vicepreşedinte al echipei de Marketing Strategic al Comaniei Mobile Communications a LG Electornics.

“Consumatorii răspund pozitiv la preţul atractiv al unui telefon cu ecran tactil dotat cu funcţii avansate care se regăsesc pe telefoanele mobile din gama premium. Creşterea vânzărilor a fost susţinută şi de interfaţa adaptată nevoilor consumatorilor, încorporată în software-ul terminalului, cu un ecran tactil intuitiv şi uşor de folosit. Încercăm ca noul terminal să fie accesibil tuturor consumatorilor din lume,” a adăugat Chang Ma.

LG KP500 este deja disponibil pe pieţele din Marea Britanie, Franţa şi Italia. Începând cu această lună, LG Cookie va fi disponibil şi în Romnia, la un preţ începând de la 849 ron.

Bucuresti, 18.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *