free download 78 travel guides written by experts

LG introduce monitorul care economiseste energie

Modelul W52TE reduce consumul de energie cu până la 50% comparativ cu alte modele

LG Electronics (LG), jucător important pe piaţa monitoarelor cu ecran plat, lansează noua serie de monitoare W52TE, care asigură un consum redus de energie de până la 50% faţă de alte modele de aceeaşi dimensiune. Noul model W52TE este dotat cu o tastă Fun care permite accesul la funcţiile speciale ale monitorului, printr-o simplă atingere. Cu un consum redus de energie şi funcţii adaptate consumatorilor, noul model de monitor este disponibil cu o diagonală de dimensiuni de 19 şi 22 inch.

Consum redus de energie

Modelul de 19 inch are un consum de energie de 20 waţi în condiţii de utilizare normală, iar modelul de 22 inch consumă doar 22 waţi. Este un consum redus în comparaţie cu alte modele care consumă 36, respectiv 40 waţi, pentru aceleaşi dimensiuni, de 19 şi 22 inch. În stand by , noua serie de monitoare W52TE consumă doar 0.3 waţi.

„Consumul de energie poate fi redus semnificativ prin folosirea noului model de monitor W52TE, având în vedere că utilizatorii folosesc din ce în ce mai mult computerul,” a afirmat dl. Han Khyu, Preşedinte al LG Electronics România. „Pentru noi este foarte important efectul pe care produsele LG îl au asupra mediului înconjurător, cât şi impactul financiar asupra consumatorilor.”

Caracteristici adaptate nevoilor consumatorilor

Noul model de monitor FLATRON W52TE are o tastă Fun pe partea frontală, situată central, având logo-ul LG. Simpla apăsare a acestei taste lansează un meniu special cu funcţii pentru pasionaţii de jocuri şi de filmuleţe video online. Principalele funcţii sunt adaptarea formatului de ecran 4:3 la formatul wide, ez Zooming, Efecte Photo şi de sunet.

Adaptarea formatului 4:3 este o caracteristică dedicată pasionaţilor de jocuri accesibilă prin tasta FUN care converteşte formatul 4:3 într-un format wide, oferind astfel o experienţă captivantă de vizualizare.

O altă funcţie uşor accesibilă a monitorului W52TE, ez Zooming, permite utilizatorilor să reducă rezoluţia ecranului prin simpla apăsare a tastei Fun. Acestă funcţie oferă consumatorilor imagini şi texte mai mari, facilitând vizualizarea acestora. Monitorul oferă o rezoluţie de 1680 x 1050 pixeli, care poate fi modificată până la 1440 x 900 pixeli prin ez Zooming.

Efectul Photo este dedicat pasionaţilor de înregistrări video online şi de prezentări tip slideshow. Tasta Fun permite utilizatorilor să selecteze 4 efecte speciale pentru a adăuga un plus de atractivitate şi dinamism imaginilor. De asemenea, utilizatorii pot vedea efectele înainte de a începe editarea propriu-zisă a imaginilor. Efectele sunt Natural, Gaussian Blur, Sepia şi Monochrome.

Monitorul W52TE are încorporat un sunet la o calitate ridicată care oferă consumatorilor o experienţă sonoră uimitoare. În timpul accesării meniului ce utilizează 16 culori, efectele sonore deosebite completează fiecare acţiune a consumatorului, dar îl şi surprind în momentul în care monitorul se deschide.

Design-ul monitorului a fost special conceput pentru a o utilizare şi mai atractivă, negrul strălucitor adăugând o notă de eleganţă.

Alături de funcţiile tastei Fun, monitorul oferă o rată de contrast de 1,000: 1, timp de răspuns de 2ms şi f-engine, tehnologia LG creată special pentru monitoarele Flatron. Seria W2452TE este diponibil în reţelele partenerilor LG.

Bucuresti, 14.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *