free download 78 travel guides written by experts

LG Electronics si Orange lanseaza in premiera pentru Romania

Campionatul Naţional de SMS, Natural Born Chatter

· Startul competiţiei SMS pe tastatura QWERTY s-a dat astăzi, 28 octombrie
· Concursul se va desfăşura online, pe un site dedicat, iar marea finală va aduce faţă-n faţă 30 de finalişti din toată ţara
· Premii: un telefon QWERTY LG KS360 zilnic şi 3000 Euro la marea finală Toată lumea face asta, dar câţi sunt plătiţi pentru aşa ceva? Comunicarea prin SMS a devenit cuvântul de ordine în rândul adolescenţilor şi nu numai. De aceea, LG Electronics şi Orange lansează în premieră pentru România Campionatul Naţional de SMS, „Natural Born Chatter”, antrenând în competiţie pe toţi cei care au dexteritate în scrierea unui text cu ajutorul tastaturii telefonului mobil. Startul bătăliei SMS s-a dat astăzi, 28 octombrie, iar concursul se va desfăşura online, timp de 30 de zile, pe site-ul dedicat www.born2chat.ro. Cei mai buni concurenţi vor lupta faţă-n faţă în marea finală de pe 6 Decembrie, pentru un premiu de 3000 de euro, pus în joc de LG Electronics.

Mecanismul concursului „Natural Born Chatter” şi regulamentul sunt disponibile online, pe site-ul www.born2chat.ro. După înregistrarea electronică pe site, fiecare participant va fi identificat prin numărul de telefon mobil. Dupa validarea numărului de telefon înscris în concurs, un contor va afişa numărătoarea inversă, iar atunci când va ajunge la 0 va apărea pe site un mesaj. Mesajul trebuie trimis cât mai rapid (şi scris identic cu cel de pe site) prin SMS la numarul 1821, disponibil în reţelele Orange, Vodafone, Cosmote şi Zapp. În fiecare zi, participantul care a tastat şi trimis cel mai rapid mesaj va câştiga un telefon QWERTY LG KS360. Numărul de participări pe zi ale unui concurent este de maxim 5. LG KS360, un model ideal pentru transmiterea mesajelor instant şi urmărirea discuţiilor pe ecranul tactil generos, este disponibil în exclusivitate în oferta Orange, până pe 30 noiembrie.

„Scrierea de mesaje text SMS reprezintă una din noile forme de comunicare. Suntem încântaţi să organizăm competiţia Natural Born Chatter pentru prima dată în România, odată cu lansarea primului telefon LG cu tastatură QWERTY de pe piaţa locală, KS360,” a declarat dl. Han Khyu, preşedinte al LG Electronics România. „Suntem încrezători în succesul pe care acest telefonul îl va avea în rândul tinerilor pasionaţi de chat, social networking şi ultimele tendinţe în domeniul telefoniei mobile,” a mai adăugat acesta.

Câştigătorii telefoanelor LG KS360 se vor întâlni faţă-n faţă la marea finală ce va avea loc pe data de 6 decembrie, în Bucureşti, la Orange Concept Store. Participantii la finala Campionatului national de SMS vor fi împărţiţi în 5 grupe preliminare de câte 6 concurenti; concurenţii din fiecare grupă vor participa simultan la transmiterea prin SMS a aceluiaşi text. Finalistul va primi titlul de campion naţional şi un premiu de 3000 de euro. Participanţii din marea finală vor concura exclusiv cu telefonul LG KS360 .
Pentru mai multe detalii despre concurs, va rugăm vizitaţi www.born2chat.ro.

Bucuresti, 28.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *