free download 78 travel guides written by experts

LG Electronics si Microsoft au semnat un acord pentru o colaborare strategica in convergenta mobila

LG Electronics, Inc. (LG),  lider mondial în tehnologie şi design pe segmentul de telefonie mobilă si Microsoft Corp. (Microsoft), lider mondial în software, servicii şi solutii, au anunţat semnarea unui acord bilateral pentru o colaborare strategică în convergenţa mobilă.

Acordul a fost semnat în Seoul de către Yong Nam, vice-preşsedinte şi CEO al companiei LG Electronics şi Steve Ballmer, CEO al companiei Microsoft.

“Acest acord încheiat între LG şi Microsoft reprezintă un moment extrem de important în industrie,” a declarat Yong Nam în cadrul ceremoniei de anunţare. “Prin acest parteneriat, tehnologiile precum mobile computing (calculul mobil) vor deveni o realitate zilnică, iar LG şi Microsoft vor fi primii care vor oferi aceste facilităţi.”

“Acordul bilateral consolidează relaţia dintre Microsoft şi LG şi demonstrează angajamentul nostru de a livra cele mai inovatoare terminale pentru a oferi o experienţă unică consumatorilor noştri,” a declarat Steve Ballmer. “Suntem încântaţi că cei mai importanţi furnizori de soluţii din domeniul telefoniei mobile precum LG, se aliniază la viziunea noastră în ceea ce priveşte mobilitatea.”

Acordul încheiat asigură continuarea colaborării strategice în R&D, marketing, aplicaţii şi servicii în domeniul dispozitivelor de convergenţă mobilă. Totodată, parteneriatul propus reflectă angajamentul ambelor companii de a oferi cea mai avansată tehnologie, resurse şi expertiză prin unirea forţelor cu jucătorii majori de pe cele mai importante pieţe.

În mod particular, ca parte a strategiei de poziţionare clară a companiei LG pe piaţa globală a smartphone-urilor,  LG îşi propune obiective pe termen mediu şi lung,  oferind un portofoliu larg de produse şi investiţii în R&D, marketing şi servicii pentru a-şi îndeplini aceste obiective. Sub acest acord bilateral, afacerea de dispozitive de convergenţă mobilă va fi consolidată prin încorporarea competenţelor companiei LG în marketing, dezvoltarea de produse, telefoane mobile şi în segmentul de IT, dar şi în expertiza Microsoft în Windows Mobile OS, aplicaţii şi servicii.

Ambele companii vor continua să-şi definească şi să-şi alinieze strategiile în domeniul telefoniei mobile prin întâlnirile anuale ale top management-ului.

Bucuresti, 04.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *