Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

LG Electronics Romania atrage din nou atentia asupra

tentativelor de fraudă!

LG Electronics România doreşte să atragă din nou atenţia că nu există în derulare nici o promoţie prin care să se ofere câştigătorilor premii constând în produse LG (electronice, electrocasnice, produse IT&C sau telefoane mobile). În cazul organizării de către LG Electronics România a unor promoţii de orice natură, acestea vor fi comunicate prin următoarele canale media: TV, radio, presă scrisă, internet, outdoor. Promoţiile respective nu se pot desfăşura decât în principalele reţele de magazine ale distribuitorilor autorizaţi, cum ar fi Altex, Media Galaxy, Domo, Flanco, Ultra Pro Computers. În plus, aceste promoţii sunt anunţate prin postere, pliante şi cataloage, disponibile în magazinele partenerilor şi distribuitorilor LG. În acest moment avem în derulare doar promoţia on-line "Get more chocolate" care se desfăşoară pe site-ul www.getmorechocolate.ro. Această promoţie a fost anunţată prin canale media de masă: în presa, OOH şi on-line.

În urma zecilor de sesizări telefonice primite în ultimele două luni de la clienţii noştri atragem atenţia asupra unor tentative de fraudă prin care se cer date personale şi/sau achiziţionarea de cartele telefonice pre-paid, în schimbul unor premii constând în produse LG. Întrucât această acţiune nu este iniţiată de LG Electronics România, vă rugăm să ignoraţi aceste mesaje.

Pentru informaţii suplimentare sau pentru verificarea informaţiilor primite din diverse surse contactaţi-ne la numărul de telefon: 021 233 24 91 sau accesaţi site-ul www.lge.ro.

Bucuresti, 31.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *