free download 78 travel guides written by experts

LG Electronics, o prezenta mereu surprinzatoare la GSMA

● LG prezintă LG Mini, primul telefon din lume care suportă serviciul 3 Way Sync
● LG şi DOLBY şi-au reunit forţele pentru a oferi cea mai nouă versiune de Dolby Mobile în telefoanele inteligente LG

LG Electronics, unul dintre liderii mondiali în domeniul comunicaţiilor mobile, prezintă terminale şi servicii inovative în cadrul Mobile World Congress GSMA 2010 la Barcelona, Spania.

Inovaţia din acest an o reprezintă noul terminal LG Mini (LG GD880), primul telefon ce suportă serviciul 3-Way Sync. Cu o greutate de doar 99 g si măsurând 10.6 mm, LG Mini va surprinde consumatorii din întreaga lume prin funcţiile performante pe care le încorporează, precum serviciul LG 3-Way Sync denumit LG Air Sync. Această tehnologie de ultimă generaţie oferă utilizatorilor posibilitatea de a-şi sincroniza în permanenţă informaţiile stocate pe telefonul mobil cu cele stocate pe propriul PC dar şi informaţiile de pe paginile de internet accesate frecvent, prin intermediul unei reţele wireless. Astfel, conţinutul comun precum fotografii, clipuri video, calendare şi agende de telefon, poate fi updatat şi accesat oricând. Pentru moment, tehnologia LG Air Sync se regăseşte doar în telefoanele inteligente de la LG.

„Trăim într-o societate orientată spre informaţie, o societate care este înconjurată de cantităţi imense de informaţii. De aceea, una dintre luptele pe care le vom duce în viitor pe piaţa terminalelor mobile este cea a industriei tehnologiei managementului informaţiilor iar forţele noastre se vor concentra pe accesul nelimitat între diverse dispozitive. Am dezvoltat LG Mini ce oferă integrare tehnologică prin serviciul unic LG Air Sync, ca răspuns la această tendinţă”, a declarat Dr. Skott Ahn, Preşedinte şi CEO al companiei Mobile Communication a LG Electronics.

Mai mult, alături de ecranul tactil complet de 3.2 inci, LG Mini oferă consumatorilor posibilitatea de a utiliza funcţiile SNS pentru a fi în contact permanent cu prietenii prin intermediul site-urilor de socializare precum Facebook sau Twitter. În acelaşi timp, LG Mini oferă o cameră de 5 megapixeli, conexiune Wi-fi, A-GPS, radio FM şi 7.2 Mbps HDSPA.

LG este şi în acest an o prezenţă demnă de invidiat în cadrul GSMA şi de aceea, alături de introducerea noului LG Mini, compania a anunţat parteneriatul cu Laboratoarele Dolby ce are la bază cea mai nouă versiune Dolby Mobile şi telefonul inteligent LG Android. Cei doi lideri în industriile din care fac parte au susţinut prima demonstraţie publică a telefonului inteligent LG cu Android ce oferă sunet surround 5.1 multi-canale utilizând cea mai nouă versiune a tehnologiei Dolby® Mobile.

“Ca parte a angajamentului pe care şi l-a luat faţă de consumatorii din întreaga lume, LG continuă să lanseze funcţii şi tehnologii inovative ce oferă o nouă experienţă de utilizare a terminalelor mobile. Parteneriatul cu Dolby reprezintă un nou pas pe care l-am făcut împreună pentru a îmbunătăţi performanţa terminalelor noastre, inclusiv a telefoanelor inteligente. De asemenea, alături de Dolby dorim să impunem industriei comunicaţiilor mobile un nou standard în ceea ce priveşte calitatea audio a terminalelor mobile”, a declarat Dr. Skott Ahn, Preşedinte şi CEO al companiei Mobile Communication a LG Electronics.

Dolby Mobile este o platformă audio creată special pentru a oferi un sunet mai pătrunzător, mai clar şi la o calitate vizibil îmbunătăţită. Cea mai nouă versiune a Dolby Mobile oferă suport pentru un sunet surround de 5.1 canale. “ Suntem foarte încântanţi de parteneriatul cu LG ce ne permite să prezentăm cea mai nouă inovaţie Dolby pe telefonul inteligent LG cu Android”, susţine Ramzi Haidamus, Vicepreşedinte Executiv, Vânzări şi Marketing al Laboratoarelor Dolby.

Bucuresti, 17.02.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *