Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

LG Electronics lanseaza pe piata europeana inscriptorul Super Multi

cu tehnologia SecurDisc™ încorporată

Inscriptorul DVD Super Multi SecurDisc™, creat în colaborare cu Nero, oferă cea mai performantă protecţie împotriva accesului neautorizat la informaţii

LG Electronics, pentru al nouălea an consecutiv lider pe piaţa produselor de stocare optică, anunţă lansarea pe piaţa europeană a noului inscriptor DVD Super Multi,  ce dispune de o serie de funcţii de securizare a informaţiilor. Utilizând tehnologia SecurDisc™, produsul se impune ca o soluţie performantă la nevoia de  protecţie sporită a datelor,  oferind control al accesului la informaţii în momentul scrierii datelor pe formatele uzuale, CD şi DVD.

{mosimage}GSA-H55N/L oferă atât utilizatorilor profesionişti cât şi consumatorilor privaţi mijloacele necesare pentru a-şi proteja informaţiile şi a realiza în condiţii sigure transferul de date. În timp ce unele produse de acest gen oferă doar o parolă de acces ca unică funcţie de securitate, GSA-H55N/L vine cu 5 modalităţi de protecţie a informaţiilor datorită utilizării tehnologiei SecurDisc™, tehnologie creată în parteneriat cu Nero.

1. Parolă de protecţie
Protejează informaţiile confidenţiale de accesul neautorizat

2. Semnătură digitală
Dovedeşte autenticitatea informaţiilor prin verificarea semnăturii

3. Verificarea integrităţii datelor
Detectează modificări ale datelor prin verificarea sumelor de control.

4. Fiabilitatea datelor
Maximizarea fiabilităţii datelor prin stocare redundantă şi un sistem de management al datelor compromise.

5. Protejarea unei copii
Previne duplicarea unui document PDF inscripţionat pe DVD-uri SecurDisc(TM)

Pe format DVD+/-  GSA-H55N/L oferă  viteză de scriere de 20X.

Datorită utilizării tehnologiei SecurDisc™, informaţiile sunt protejate de accesul neautorizat prin parola de acces, iar semnătura digitală poate fi aplicată tuturor datelor, oferind consumatorilor posibilitatea de a verifica autenticitatea datelor. Mai mult, sumele de control sunt stocate pe disc, oferind posibilitatea de a verifica integritatea şi accesibilitatea datelor şi asigurând utilizatorii de fiabilitatea datelor stocate şi de un management eficient al datelor compromise.

“Până în acest moment, nu exista nici o metodă de protejare a datelor de pe unităţile optice împotriva accesului neautorizat, care să asigure în acelaşi timp calitatea informaţiilor protejate. Datorită stocării din ce în ce mai frecvente a datelor, s-a impus necesitatea apariţiei unor metode performante de protejare a acestora, precum autentificarea şi verificarea fiabilităţii datelor. Nero SecurDisc, în parteneriat cu LG, întâmpină necesităţile utilizatorilor prin oferirea celui mai performat inscriptor DVD SecurDisc™ ”, a declarat Charly Lippoth, CTO al Nero AG.

Bucuresti, 7.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *