free download 78 travel guides written by experts

LG dezvaluie noua gama de televizoare LCD LH50 cu tehnologia TruMotion 240Hz

Imaginile de pe ecran nu au arătat niciodată atât de clar şi de natural

LG Electronics, jucător important pe piaţa globală a televizoarelor cu ecran plat, lansează la nivel mondial noua gamă de televizoare LCD, LH50, ce încorporează tehnologia TruMotion 240HZ. Alături de tehnologiile Super ISP şi full HD 1080p, TruMotion 240Hz oferă o claritate ireproşabilă a imaginii, chiar şi în timpul secvenţelor în mişcare, prin tehnologia avansată backlight scanning.

Tehnologia TruMotion 240Hz full HD de la LG crează imagini clare, care par reale. Spre deosebire de alte televizoare care inserează o serie de imagini între secvenţe pentru a reduce neclarităţile din scenele în mişcare, LH50 oferă imagini excepţionale prin controlul precis al luminozităţii. Acest lucru face ca fiecare pixel al rezoluţiei full HD 1080p să fie extrem de clar.

LH50 a fost special conceput pentru a oferi o calitate ireproşabilă şi în plus, oferă posibilitatea unor reglaje fine ale imaginii pentru perfecţionişti. Funcţia Picture Wizard, modurile presetate AV şi 24p Real Cinema, facilitează optimizarea calitaţii imaginii televizorului LH50, pentru orice tip de program, inclusiv emisiuni sportive, filme, jocuri şi altele.

Funcţia LG Picture Wizard oferă un meniu complex dar extrem de uşor de utilizat, pentru ajustarea imaginii televizorului în funcţie de luminozitatea încăperii sau a programului ales. Cele trei moduri presetate AV – cinema, sport şi jocuri – optimizează imaginea şi sunetul prin apăsarea unui singur buton pe telecomandă. Modul 24p Real Cinema rulează filmele la 24 cadre pe secundă, oferind utilizatorului imagini şi un sunet ce par atât de reale încât acesta îşi poate imagina că urmăreşte o piesă de teatru în propria sufragerie.

LH50 este compatibil cu cele mai avansate formate digitale şi oferă o serie de intrări extrem de utile. Formatul HD DivX şi compatibilitatea USB 2.0 facilitează vizionarea filmelor HD şi download-ul diverselor tipuri de fişiere video. Patru intrări HDMI 1.3 permit conexiunea simultană a mai multor surse HD sau full HD, asigurând în acelaşi timp compatibilitate maximă şi un nivel ridicat al calităţii imaginii.

Sunetul clar este la fel de important ca şi o imagine perfectă pentru a oferi o adevărată experienţă vizuală şi auditivă. Tehnologia Clear Voice II şi boxele invizibile LG încorporate în LH50 crează un sunet optim la o calitate ridicată. Boxele invizibile LG, create de specialistul audio-video Mr. Mark Levinson, se regăsesc pe întreaga faţadă a televizorului pentru a oferi un sunet sourround fără a mai fi necesare boxele clasice. Clear Voice II intensifică vocea umană, putând fi extrem de uşor de auzit chiar şi atunci când există un zgomot puternic de fundal. Noua versiune a funcţiei Clear Voice oferă 12 trepte de control, permiţând consumatorilor să ajusteze intensitatea vocii personajului preferat.

În plus, LH50 încorporează funcţii care permit reducerea consumului energetic, cum sunt: Smart Energy Saving Plus care reduce consumul de energie al televizorului LCD cu până la 73% sau funcţia Intelligent Senzor, care reduce consumul de energie prin analizarea luminii ambientale din încăperea în care se află televizorul şi ajustarea precisă a luminozităţii televizorului. Mai mult, este redus efectul de ochi obosiţi ce apare în momentul unei perioade îndelungate petrecute în faţa televizorului. Funcţia Intelligent Senzor controlează şi alte setări precum culorile, ceea ce înseamnă că nu doar reduce consumul de energie şi protejează ochii, ci oferă şi o imagine la o calitate ridicată.

Televizorul LH50 arată excelent, atât închis cât şi pornit, datorită design-ului elegant şi dimensiunilor reduse ce-l încadrează perfect în orice încăpere. LH50 este unul dintre televizoarele cu cele mai mici dimensiuni disponibil pe piaţă, iar carcasa de un negru strălucitor oferă produsului o notă clasică şi sofisticată. Carcasa cu margini bine definite şi LED-ul de la butonul de pornire/închidere a televizorului îi conferă acestuia un aspect cu adevărat surprinzător.

Specificaţii
– TruMotion 240Hz
– Full HD (rezoluţie 1920* 1080)
– Picture Wizard
– AV Mode
– 24p Real Cinema
– Expert Mode (ISF Ready)
– HD DivX
– 4* HDMI
– Compatibilitate USB 2.0
– Clear Voice II
– Boxe invizibile
– 10W + 10W (4 two-way Speakers)
– Energy Saving Plus

Pe piaţa din România LG a introdus tehnologia Trumotion 120Hz odată cu lansarea modelului LG Scarlet LG60* la jumătatea anului trecut. Modelele de televizoare LCD din seria LH 50 vor fi disponibile pe piaţa locală din al doilea trimestru al acestui an.

* Pentru diagonalele de 42 şi 47 de inch

Bucuresti, 03.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *